Plasztikai sebészet

Már Székesfehérváron a CMed központban is várjuk Önt plasztikai beavatkozásokra! Ingyenes és kényelmes parkolási lehetőséggel, kellemes környezetben, magas felszereltséggel és magasan képzett kollégákkal, hogy a legjobb kezek között legyen! Központunkban az elvégzett beavatkozásokat követően kétágyas, tágas és rendkívül jól felszerelt szobákban tudnak a páciensek lábadozni, miközben igyekszünk minden igényüket kielégíteni.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak.

Időpontot kérek! +36 22 200 664

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol.

Üzenetet küldök!

Mivel foglalkozik a plasztikai sebészet?

A plasztikai sebészet, az orvostudomány azon ága, amely lehetőséget biztosít olyan változásokra, amelyek segítenek testünk természetes harmóniáját megteremteni, illetve azt megtartani. Elsősorban esztétikai beavatkozásokat foglal magába, de ezek mellett számos esetben alkalmazható testünk funkcióinak helyreállítására is, amely által életminőségünk javításában is szerepet játszhat.

Nagy szerepet játszik a beavatkozások elvégzése előtt a páciensek elképzelése, melyet a plasztikai műtétet végző szakorvos meghallgat és igyekszik a lehetőségekhez mérten mindent megtenni a várt cél eléréséért.

A műtők a legkorszerűbb eszközökkel lettek felszerelve, hogy a páciensek számára a lehető legjobb beavatkozásokat tudjuk biztosítani. A felkészült szakmai csapatunk pedig a konzultációtól kezdve a műtéten át a gyógyulásig mindenben az Ön rendelkezésére áll.

Mint minden műtét esetében, a plasztikai beavatkozásoknál is jelentkezhetnek komplikációk és szövődmények, melyek műtéti típusokként eltérőek. Ezekről az operáció előtt a kezelőorvos teljes körű tájékoztatást biztosít Önnek.

Ismerje meg a plasztikai műtétek típusait:

Mellet érintő plasztikai beavatkozások

Arcot érintő plasztikai beavatkozások

Testet érintő plasztikai beavatkozások

Bemutatjuk szakorvosunkat, aki a plasztikai műtéteket végzi:

Dr Tillmann Zsolt

dr. Tillmann Zsolt
Plasztikai sebészet

A plasztikai műtétek árairól az alábbi linken tájékozódhat:

Áraink

A műtétet megelőző időszak mindenki számára nehéz és sok információ áll rendelkezésre. Elérhető letölthető tájékoztatónk, melyben az egynapos sebészeti műtétre érkezők ismerhetik meg a legfontosabb – műtéttel kapcsolatos – teendőket, tudnivalókat:

Tájékoztató letöltése
Egynapos sebészet általános információk