A rehabilitáció új dimenziója – forradalmian új 3D Vertical gyógytorna

A 3D Vertical függesztő Plus egy függesztő rendszer, amely új lehetőségeket rejt a rehabilitáció, a gerinc és mozgásszervi problémák, valamint az élsportolói speciális izomerő fejlesztése területén.

A 3D Vertical függesztő Plus rendszerrel a legfontosabb feladat a megelőzés, illetve, ha már tünetek észlelhetők, a minél gyorsabb helyreállítás. Az izomerő fejlesztését az ellenállások használatával tehermentes formában érjük el, mert nincs nyomó hatás az ízületekre erősítés közben. Egyszerre történik az izmok nyújtása és lazítása, ami a fájdalommentes hétköznapok és a nagy sportteljesítmények alapja.

3d Vertical 10

A mozgó szerkezet felgyorsítja az izmok erősítését, az ízületek kimozgatását és stabilizálását, majd hatékony lehet a relaxációjában és a sérülések teljes körű kezelésében.

A 3D Vertical függesztő Plus rendszer segítségével megvalósítható a három dimenzióban szabályozható gyakorlótér a prevencióban, a mozgásterápiában és a sportban egyaránt.

A vertikális függesztő, amelynek alapja egy egyedileg kialakított rendszer, tükörfelülettel kiegészített bordásfal.

Csatlakozó elemek, elasztikus ellenállások és szabályozható hosszúságú kötelekből tevődik össze, amelyek másik végére hevederek és kapaszkodók kapcsolhatók.

Gyakorlatok

3d Vertical 11

Rehabilitáció

A mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban fájdalommentes mozgás, valamint hihetetlen gyors, stabil felépülés érhető el. A különböző testrészek felfüggesztésével, ami egyben a kimozgatást és a megnyújtást is jelenti, egyszerre kizárólag ez a módszer biztosítja.

Mozgásszervi problémák

Mozgásszervi problémáknál a tehermentesítő és rögzítő hevederek használatával a folyamat hatékonysága, fokozatai és fájdalom mentessége biztosítható, valamint a sérülésveszély minimalizálható.

3d Vertical 12
3d Vertical 13

Koordinációs fejlesztés

Koordináció fejlesztésnél a heveder négy irányból ható erőkomplexummal van felfüggesztve, ezért minden irányú mozgásra reagál.

Izomerő, izomnyújtás

Izomerő és izomnyújtásnál az erőtér háromdimenziós gyakorlást tesz lehetővé. Az ellenállások különböző helyen és sorrendben kapcsolhatók be a térben, ezáltal több fázisú gyakorlatsort diktálhatunk. A tetszőleges helyen elhelyezett rögzítő, ill. tartó hevederekkel a diagonális pályát szakaszokra bonthatjuk, ezáltal a gyakorlatok fokozatosságát növeljük, baleseti kockázatát minimalizáljuk.

3d Vertical 14
Hogyan készüljünk a vizsgálatra?

A magánrendelésre kérjük, hozza magával előző orvosi dokumentációit, esetleges friss CT-, MR-, vagy röntgen felvételeit írásos lelettel együtt. Kényelmes ruházat viselése (póló, nadrág, törölköző).

Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy kezelés minimum 60 perces.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot most!

Időpontfoglalás

Információk

Kulcsar Gergely

Kulcsár Gergely
Gyógytornász- fizioterapeuta

1 alkalom15.000 Ft
5 alkalom65.000 Ft
10 alkalom120.000 Ft
Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges! 

Hétfő: 17-20 óra
Kedd: 14-20 óra
Csütörtök: 8-12 óra és 16-20 óra
Péntek: 8-12 óra és 16-20 óra