A kiszolgálás minden vonatkozásban pozitívan értékelhető. Részemről külön említésre méltó a műtét módjának meghatározásánál tapasztalt rugalmasság. Köszönöm a gondos hozzáállásukat.
Károly
Mindenkinek ajánlani fogom Önöket! Doktorok, betegápolók mindenki a legszuperebb csapat. Segítőkészek, emberszámba veszik a betegeket, figyelmesek, türelmesek, kedvesek. Köszönöm szépen!
Edit
Kedves CMed csapat! Fantasztikus volt minden, full extrás mind az orvosi, mind az asszisztensi szolgáltatás! Csak Önöket fogom ajánlani mindenkinek! Gratulálok Önöknek!
Tímea
Mindennel elégedett vagyok. Kedves segítőkész volt mindenki, aki itt dolgozik. Köszönöm a segítséget! Szívből ajánlani fogom a CMED-et mindenkinek!
Géza
Full full extra volt minden! Öröm itt lenni, pedig műtétem volt! Köszönöm a kedvességüket és a munkájukat!
Endre
Mindennel nagyon elégedett vagyok. Az ápolók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Köszönöm a gondoskodást és a szakácsnak a finom reggelit!
György
Egészen különleges, családias élmény volt, még ha kórház is. Profizmus és azon túlmenő kedvesség, odafigyelés. Csak a legjobbakat tudom mondani.
János
Minden úgy történt, ahogy előre elmondták. Nagyon segítőkész, profi csapat. Mindenben szolgálatkész személyzet, kellemes környezet. Maximálisan elégedett vagyok.
József
Mindennel tökéletesen elégedett voltam. Hálás köszönet a CMed csapatának! Mindenki a doktoroktól a nővéreken át, a kisegítő személyzetig kedves és barátságos volt. Természetesen hiszek a teljes felépülésemben, de ha esetleg ismételt beavatkozásra kerülne sor, szívesen bármikor!
Minden tökéletes volt és gördülékeny. Mindenki nagyon kedves volt és segítőkész. Teljesen elégedett voltam az egész folyamattal. Köszönök mindent!
Tisztelt vendéglátók! Szeretném megköszönni minden munkatársnak a figyelmes és szakszerű ellátást! Köszönöm, hogy rendkívül empatikusan viselkedtek és láttak el bennünket! Abkarovits doktor úrnak a szakszerű ellátást, műtétet! Köszönöm!
Nagyon szépen köszönjük a szuper ellátást és figyelmességet. Hatalmas pozitív élményekkel fogunk visszagondolni a férjem műtétjére!
Mindennel nagyon elégedett voltam. A személyzet kedves, jóindulatú. Köszönök szépen mindent!
Tisztelt munkatársak! Az itt eltöltött idő, nekem felért egy üdüléssel. Mindent köszönök, a magas színvonalú ellátást és a mesteri munkát.
Nagyon szépen köszönöm a sok figyelmet, törődést, amit az ellátás során kaptam. Valóban úgy éreztem magam, mint egy hotelben. A műtét pedig professzionális volt. Szó szerint semmi fájdalmat, kellemetlenséget nem éreztem!
Tisztelt CMed dolgozók! Köszönöm a tökéletes kiszolgálást, odafigyelést, kedvességet. Intézményüket ismertségi körömben ajánlani fogom.

Sportkarrierem miatt szinte a családomnak tekintem a CMedet, ahova mindig jó szívvel megyek és tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. Megtalálható minden gép, ami egy vizsgálathoz kell, teljeskörűen ki tudom magam vizsgáltatni, ráadásul, ha ma szeretnék menni, akkor szerintem ma tudnék is menni, a leggyorsabban történik minden. A központot ötösre értékelném.

Balázs

Interneten kerestem magánlabort, így találtam rá a CMed-re. Már többször igénybe vettem a szolgáltatásaikat, legutóbb cukorterheléses vizsgálatot végeztettem. Azért nem az állami egészségügyi rendszert választottam, mert abban bíztam, hogy így hamarabb sorra kerülök. Így is történt: hamar kaptam időpontot, a helyszínen pedig minden gördülékenyen, várakozás nélkül zajlott. A személyzet is kedves volt és a vírushelyzet ellenére biztonságban éreztem magam. Mindenki maszkot hordott és kézfertőtlenítők is voltak kihelyezve. Összességében mindennel elégedett voltam, így ha megkérdeznek, szívesen ajánlom a CMed-et másnak is.

Nóra

Ismerősök ajánlották nekem a CMed-et, amikor egészségügyi problémám megoldására magáncéget kerestem. Hosszú lett volna a várólista, ezért döntöttem úgy, hogy nem az állami ellátórendszert veszem igénybe. Először bőrgyógyászhoz mentem, jó tapasztalataim miatt pedig nemrégiben sebészeti problémámmal is őket kerestem fel. Teljes mértékben elégedett vagyok a CMed-del. Egy héten belül kaptam időpontot a szakorvoshoz, ráadásul mindenki nagyon kedves volt. A rendelők és a váróhelyiségek tiszták és a járványügyi intézkedéseket is betartják. Azt gondolom, ha lesz még szükségem orvosi ellátásra, ismét hozzájuk megyek majd.

Dobosné Nagy Ilona

Én csak is pozitív véleményt tudok mondani! Több szakrendelésen is jártam már itt és mindennel nagyon elégedett voltam! Mind az orvosok mind az alkalmazottak nagyon kedvesek voltak! Nem kellett várakozni sem, mindig az adott időpontban behívtak! Csak is pozitív! Köszönöm !

Szalai Orsi

Mai napon a gyermek kardiológián jártunk 1 éves fiúnkkal. Nem hittem hogy ilyen létezik a mai világban Magyarországon. Klímás, tiszta, kellemes váró, barátságos kiszolgálás.

Anett Faddi

Bátran ajánlhatom mindenkinek. 10 alkalommal jártam nyirokmasszázs kezelésre, látványos és tartós az eredmény. A későbbiekben ismételni fogom. Külön köszönet jár Anitának, aki barátságossá tette az ott eltöltött időt!

Varga-Schwarcz Magdolna

Régóta fájt már a térdem. Egy éve jártam vele orvoshoz, de nem tudott segíteni. Az utóbbi időszakban már annyira rossz állapotban voltam, hogy sírhatnékom volt, ha le kellett guggolnom. Egy kisboltunk van és nemrégiben egy vevő pont akkor jött be, amikor nagyon szenvedtem a fájdalomtól. Ő ajánlott nekem egy ortopéd szakorvost a CMed-nél. Amikor felhívtam őket, nagyon készségesek voltak és 2 héten belül már kaptam is időpontot. Csak jókat tudok mondani az intézményről: nagyon kedves és aranyos volt mindenki a személyzetből, és minden felmerülő kérdést részletesen megválaszoltak. Ami pedig a legfontosabb: rövid időn belül jelentősen javult a térdem állapota is, így a munkavégzés is könnyebb számomra. A koronavírussal kapcsolatos óvintézkedéseket is betartották: mindenkin volt maszk, volt fertőtlenítő is kihelyezve, a váróban pedig a betegek úgy ültek, hogy egy szék kimaradt közöttük. Utólag egyébként megtudtam, hogy a környékünkről sokan járnak ide térdet műttetni, sajnálom, hogy én hamarabb nem tudtam erről a lehetőségről és nem egyből ide jöttem. Bár két és fél órányira lakok Sopron mellett, de megérte ennyit autózni. Akinek csak tudom, ajánlom is, hogy ha magas szintű ellátást szeretne, jöjjön a CMed-hez.

Takács Ildikó

Nagyon kedves és segítőkész személyzet. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Máté Erika

Nagyon köszönöm dr. Czifra Attila segítségét, visszaadta a bal térdem használhatóságát 🙂 Újra tudok futni, fájdalommentesen és ez nagyon jó. Akinek csak tudom, jó szívvel ajánlom a doktor urat. Rózsa.

Kozák Rózsa

Diákmunka közvetítő cég küldött a CMed-hez, mert a munkavállalás feltétele volt a tüdőszűrés, ráadásul gyorsan kellett a papír. Hamar meg is csinálták a vizsgálatot, pár nap alatt elintéztem mindent. Egyébként jártam már máskor is itt, akkor is és legutóbb is elégedett voltam mindennel. A személyzet kedves, a környezet is kulturált. Úgy vettem észre, hogy a járványhelyzet miatti óvintézkedéseket is maximálisan betartják: adatlapot töltettek ki velem és maszk is volt mindenkin. Összességében elégedett voltam az ellátással, így ajánlanám másoknak is, hogy jöjjenek ide.

Bőrgyógyászati problémával küzdöttem, amivel az állami ellátórendszerben nem igazán foglalkoztak. Azért kerestem fel a CMed-et, mert a környéken mindenki tudja, hogy ez egy nagy és színvonalas magánklinika. Örömmel töltött el, hogy nem kellett várnom: a megadott időpontban be is jutottam az orvoshoz, aki ráadásul a betegségemre is talált megoldást. Bár egy vizsgálat alapján nyilván nem lehet hatalmas tanulságokat levonni, de én elégedett voltam azzal, amit itt tapasztaltam.

Tamás