Vastagbéltükrözés akár altatásban

A székesfehérvári CMed vastagbéltükrözés vizsgálata jól felszerelt eszközparkkal, nagyszerű szakorvosokkal várja a bélrendszeri problémákkal küzdőket. Magánrendelésünkön lehetőség van altatásban is kérni a beavatkozást, mely jelenleg még ritka az országban. Csodálatos új épületben, kiemelkedően modern műtővel, ingyenes parkolási lehetőséggel és teljes mértékben ügyfélbarát légkörrel várjuk Önt!

A vastagbéltükrözés (kolonoszkópia) alkalmával a vastagbél egész és bizonyos esetben a vékonybél egy kisebb szakaszát tudjuk feltérképezni. Ennek a módszernek hála rendkívül korai stádiumban felfedezhetünk betegségeket. Így még tünetmentes állapotokat is elkezdhetünk kezelni, mielőtt komolyabb megbetegedést okoznának. Ezzel az eljárással a különböző daganatok, polipok, szűkületek és egyéb rendellenes elváltozások könnyebb kimutathatóak. Kisebb beavatkozások is végrehajthatóak, például polipok eltávolítása, emellett pedig szövettani mintát is tudunk venni.

A vastagbéltükrözéstől a legtöbben a fájdalom miatt félnek, ezért is tettük lehetővé azt, hogy altatásban is elvégezzük ezt a beavatkozást. Kiemelkedően hozzáértő szakorvosainknak és a kitűnően felszerelt endoszkópos labornak hála ezt az eljárást is magas színvonalon tudjuk biztosítani pácienseinknek. A műtét előtt és után is szakszerű segítséget kapnak betegeink.

Kórtermeink kétágyasak, tágasak és kellemes környezetet teremtenek a lábadozáshoz és még apró kis ajándékkal is kedveskedünk. Magasan képzett ápolóink végig figyelemmel kísérik az állapot alakulását a beteg elbocsájtásáig.

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak.

Időpontot kérek! +36 22 200 664

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol.

Üzenetet küldök!
Gasztroenterologiai Tukrozes

Milyen panaszokkal javasolt a vastagbéltükrözés elvégzése?

  • Székletürítési problémák
  • Véres széklet
  • Emésztési gondok

Fontos, hogy első körben a vizsgáló orvos felveszi az anamnézist és megállapítja a diagnózist és az elvégzendő vizsgálatok körét.

Mivel ezt a vizsgálatot gasztroenterológus szakorvos kérésére érdemes elvégezni, javasoljuk, hogy mielőtt részt venne rajta, keresse fel kollégánkat, aki mindenben segítségére lesz. Ha szükségesnek ítéli, javasolni fogja a beavatozás elvégzését, valamint az egyéb vizsgálatok körét is ő tudja meghatározni, melyek többségét szintén el tudja nálunk végeztetni. A vizsgálat általában 10-20 percet vesz igénybe.

Érdeklődjön szakrendeléseinkről ide kattintva!
Hogyan készüljünk a vizsgálatra?

Előzetes gasztroenterológiai vizsgálat szükséges a vizsgálat elvégzéséhez, melyre kérem kérjen időpontot!

A vizsgálatot megelőző pár napban kerülni kell az orvos által kért ételek, italok fogyasztását, valamint szükséges a tápcsatorna megtisztítása, ehhez kezelőorvos megfelelő tanácsokkal fogja ellátni a vizsgálat előtt.

Hogyan zajlik a vastagbéltükrözés?

Altatásban történő vastagbéltükrözés során először az aneszteziológus kolléga a beteget felületes altatásba helyezi, majd ezt követően kerül sor a vizsgálatra. Előnye, hogy bizonyos esetekben kisebb beavatkozások is elvégezhetőek az endoszkóp segítségével, valamint indokolt esetben szövetmintát is tudunk venni a betegtől.

Amire figyeljünk a vastagbéltükrözés után:

Amennyiben a vizsgálat után puffadás, erős fájdalom és vérzés jelentkezik, haladéktalanul forduljunk orvoshoz, hiszen, mint minden esetben, ritkán itt is léphetnek fel komplikációk!

Specialistáink, akik várják pácienseiket:

Dr Fejes Roland

dr. Fejes Roland
Gasztroenterológia

Dr Mag Mihaly

dr. Mag Mihály
Gasztroenterológia

Dr Boros Eszter

dr. Boros Eszter
gasztroenterológia

Dr Jurenka Zsofia

Dr. Jurenka Zsófia
gasztroenterológia

Mennyibe kerül a vastagbéltükrözés?

Vasatgbéltükrözés (colonoscopia)

60.000 Ft

Vasatgbéltükrözés (colonoscopia) altatásban

100.000 Ft