A masszázs simítómozdulatai élénkítik a vérerek és nyirokerek keringését. A nyomómozdulatok hatására a terület mögött vákuum jön létre, ami különösen a merev vagy sérült izomszövetek kezelésénél fontos, mivel a merev izmok úgy szívják a vért, mint a szivacs, és megfosztják a szöveteket a létfontosságú tápanyagoktól, és a gyógyuláshoz szükséges energiától.

A mély masszázs megnyitja a szöveti membránok pórusait, ami lehetővé teszi a folyadék és tápanyagok átjutását. Ez segít eltávolítani a méreganyagokat, tejsavat, és ösztönzi az izmokat az oxigén-és tápanyag felvételre, ami segíti azok gyógyulását.

A masszázs segítségével azok a szövetek is nyújthatók, melyeket hagyományos módszerekkel nem lehet. Ezeket az izomrostokat hossz-és keresztirányban is lehet nyújtani. Masszázzsal az izmot borító vékony kötőszöveti hártya is nyújtható, így az izom minden feszültségtől megszabadulhat. A hegszövet, mely korábbi sérülés, trauma eredménye, hatással van az izomra, ínakra, szalagokra.

Mindez a szövetek rugalmasságának elvesztéséhez, így sérülésekhez, fájdalomhoz vezethet. A masszázs a testmozgáshoz hasonlóan növeli a szövetek véráramlását, emellett tágítja az ereket, így a tápanyagok gyorsabban jutnak az izomba, szövetekbe.

Milyen panaszokkal javasolt felkeresni magánrendelésünket?

  • mozgásszervi probléma esetén, gerincfájdalmak, gerincferdülés, gerincsérv
  • különböző balesetek, műtétek utáni rehabilitáció céljából
  • akut és degeneratív ízületi elváltozások
  • hosszantartó izomfájdalmak
  • sport- és egyéb mozgásszervi sérülések
Hogyan készüljünk a kezelésre?

A magánrendelésre kérjük hozza magával előző orvosi dokumentációit.

A kezelés ellenjavallatai

Helyi bőrelváltozás, bőrsérülés, bőrbetegség, visszeresség, akut lázas betegségek, fertőzések, terhesség, menstruáció, súlyosabb keringési zavar, szívelégtelenség, rosszindulatú daganatok, vérzékenység. Véralvadásgátló kezelés esetén is óvatosságra van szükség.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés problémától függően 30-60 percig tart.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot most!

Időpontfoglalás

Információk

Fulop Zsolt Cmed

Fülöp Zsolt
Gyógymasszázs

60 perc9.000 Ft
45 perc7.000 Ft
30 perc5.000 Ft
Fülöp Zsolt bejelentkezésre

Kedd: 14:00-19:00