Cmed Kozpont

Székesfehérváron 2013-ban nyitotta meg kapuit a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ. Nyitáskor eleinte egy majd két épületben kezdte meg működését, várta pácienseit.

2022. év elején azonban nagy örömünkre szolgált, hogy birtokba vehettük új központunkat, ahol még kényelmesebb és modernebb rendelőkben kezdtük meg működésünket.

A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ több mint 40 szakemberrel dolgozik együtt, amely felöleli az orvostudomány főbb ágait. Központunkban kiemelt szakterület a teljeskörű ultrahangdiagnosztika, az ortopédia, a reumatológia és egyéb mozgásszervi panaszok diagnosztizálása és azok rehabilitációja, melyekhez nagy mértékben hozzájárul a legmodernebb felszereltséggel bíró műszerparkunk, pl. a digitális röntgenünk és az 1,5 Teslás MRI gépünk.

Központunk nagy hangsúlyt fektet a gyermek- és kismama részlege folyamatos fejlesztésére, új szolgáltatásként nemrégiben bevezetésre került a magzati szívultrahang vizsgálat is, mely egyedülálló Fejér megyében.

Pácienseink gyógyítása mellett a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ cégek számára és hivatásos sportolók részére is segítséget nyújt különböző szűrési lehetőségekkel. Az egészségközpont rendelőiben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik több évtizedes rutinnal rendelkeznek és napról napra követik az orvostudomány fejlődéseit, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb technikákat.

Előjegyzési rendszerünk lehetővé teszi, hogy betegeink rövid várakozási idővel, előzetesen megbeszélt időpontra érkezzenek. Az időpontok egyeztetésénél az időpontok foglaltságának függvényében igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni betegeink időbeosztásához is. Szakrendeléseink folyamatosan bővülnek, így komplex probléma esetén, nagymértékben lerövidülnek a várakozási idők.

Kollégáink nagyfokú empátiával és figyelemmel fogadják a betegeket, amellyel a közérzet javulásához és a gyógyulás előrehaladásában is segítenek. Barátságos hangulatú, légkondicionált, jól felszerelt magánrendelőnk jól megközelíthető a város bármely pontjáról és a közeli településekről egyaránt.

A rendeléseken rajtunk és orvosainkon kívül álló okok miatt 10-20 perces, de akár 1 órás csúszások is előfordulhatnak. Ennek oka, hogy a bejelentkező betegek állapotát csak az első orvosi vizsgálat során tudja a kezelő orvos felmérni és a vizsgálatokhoz kapcsolódó pontos diagnózis felállítása sokszor több időt vesz igénybe, mint az átlagos betegenként megadott vizsgálati idő. Megértésüket köszönjük!

A minősítés Saldinvest Kft.

Oklevél megtekintése