Epulet

Székesfehérváron 2013-ban nyitotta meg kapuit a CMed Magánklinika.

2022-ben egy modernebb és sokkal tágasabb épületbe volt alkalmunk költözni, ahol már műtétek lebonyolítására is van lehetőségünk.

Jelszavunk a komplexitás.

Törekszünk arra, hogy betegeink minden gondjára egy helyen és ha lehet, egy időben tudjunk megoldást biztosítani!

Elérhető szolgáltatások:

Egynapos műtétek

Szakrendelések

Diagnosztizációs eljárások

Rehabilitáció

Igyekszünk az élen járni minden területen, és folyamatos újításokkal biztosítjuk pácienseink számára a lehető legkiemelkedőbb színvonalat.

Olyan szolgáltatásokat is kínálunk, amelyek jelenleg nem mindenhol érhetőek el. Ilyen például a magzati szívultrahang vizsgálat, amely egyedülálló Fejér megyében.

Továbbá MRI készülékünk is a kiemelkedik a régióban elérhető készülékek közül.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és a rehabilitációra is.

Olyan innovatív mozgásformák is elérhetőek nálunk, mint például a 3D Vertical gyógytorna vagy a manuálterápia.

3d Vertical
Cmed Mr 1

Egynapos sebészetünk rendkívül rövid várakozási idővel üzemel, operáló orvosaink pedig magas szaktekintélynek örvendenek szakterületükön.

Betegszobáink kialakításánál a cél a kényelem és a letisztultság volt. Azon betegeink számára, akik igénybe veszik egynapos műtéti ellátásunk, biztosítjuk az ízletes és minőségi étkezést közvetlenül intézményünk konyhájáról.

Előjegyzési rendszerrel rendelkezünk*, így próbálva a betegeinknek a rövid várakozási időt biztosítani, hiszen minden páciens előzetesen megbeszélt időpontra érkezik.

Az időpontok egyeztetésénél a foglaltság függvényében, igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni betegeink időbeosztásához is.

Időpontfoglalás

Pácienseink gyógyítása mellett a CMed Magánklinika cégekű és hivatásos sportolók részére is segítséget nyújt különböző szűrési lehetőségekkel.

Várjuk Önt is bizalommal!

 

*A rendeléseken rajtunk és orvosainkon kívül álló okok miatt 10-20 perces, de akár 1 órás csúszások is előfordulhatnak. Ennek oka, hogy a bejelentkező betegek állapotát csak az első orvosi vizsgálat során tudja a kezelő orvos felmérni és a vizsgálatokhoz kapcsolódó pontos diagnózis felállítása sokszor több időt vesz igénybe, mint az átlagos betegenként megadott vizsgálati idő. Megértésüket köszönjük!

A minősítés Saldinvest Kft.

Oklevél megtekintése