Kulcsar Gergely

Kulcsár Gergely
Gyógytornász- fizioterapeuta

  Rendelési idő:

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges! 

Hétfő: 8-12 óra
Kedd: 14-19 óra
Szerda: 8-13 óra
Csütörtök: 8-13 óra
Péntek: az előzetes bejelentkezések függvényében

Időpontfoglalás

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam! 

Kulcsár Gergely vagyok, gyógytornász- fizioterapeuta.

2019-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Ápolás és betegellátás szakán szereztem Gyógytornász-Fizioterapeuta Bsc oklevelet.

2018-ban egyetemi tanulmányaim mellett elvégeztem a Kinesio-Tape alaptanfolyam-ot (Oriolus-Med), és az Acu-Tape elméleti és gyakorlati haladó I. tanfolyam-ot (Oriolus-Med).

2021-ben elvégeztem a Sportflossing tanfolyamot (Balance Medical Academy).

2021-ben részt vettem a Magyar Labdarúgó Szövetség, Masszőr licence képzés-én, ahol a labdarúgás specifikus sérülések prevenciójában és rehabilitációjában szereztem elméleti és gyakorlati tudást.

2022-ben elsajátítottam a 3D Vertical speciális gyógytornáját, ami új lehetőségeket kínál a rehabilitáció területén, a gerinc és mozgásszervi problémák megoldásában, a sérülések és fájdalmak prevenciójában, továbbá a sportolók speciális izomerő fejlesztésében.

2019-től az Otthon segítő Kft.-nél dolgozom, ahol háziápolás keretében Székesfehérváron illetve további Fejér megyei településeken végzem a hivatásom, melynek során szerteágazó klinikumú betegekkel foglalkozom. (Többségében: traumatológiai, ortopédiai, neurológiai)

2019-től 2021-ig a Várpalotai Bányász Sportkör Labdarúgó Szakosztály alkalmazásában dolgoztam, ahol a játékosok preventív jellegű felméréseit, sérülések utáni rehabilitációját, illetve regeneráló masszázst végeztem.

Számomra a gyógytornász hivatás több, mint egy munka, az emberek iránti szeretet és segítő szándék a mindennapjaimat átjárja. Nyugodt szívvel mondhatom, a véremben is gyógytorna van, hiszen édesanyám is gyógytornászként dolgozik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, illetve édesapám is gyógytornászként dolgozott a fehérvári és a magyar válogatott jégkorong csapatnál.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Kapcsolódó szolgáltatások

3D Vertical szolgáltatás