Testet érintő plasztikai beavatkozások

A CMed Magánklinika Székesfehérváron várja Önt is plasztikai műtétre, exkluzív környezetben, ingyenes parkolással és jól megközelíthető helyen. Központunkban a teljes testre kiterjedő beavatkozásokat is végzünk, legyen szó hasplasztikáról vagy zsírleszívásról. Keressen minket bizalommal!

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak.

Időpontot kérek! +36 22 200 664

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol.

Üzenetet küldök!
Hasplasztika

Mikor hasplasztikáról beszélünk, akkor az elvékonyodott hasfali izomzat, terhesség vagy elhízás miatt elődomborodó vagy lógó has helyreállítására gondolunk, műtéti úton. Akkor indokolt az operáció, mikor a torna vagy a diéta már nem segít, hiszen a bőr és a bőralatti szövetek megnyúlása, a hosszanti hasizmok szétválása a valódi probléma.

A hasplasztika műtét alatt a felesleges zsír és bőr eltávolításra kerül, ha szükséges, a hasfali izomzat varrásával. A beavatkozás célja, hogy a hasfal laposabb, vékonyabb legyen.

FONTOS!

A beavatkozás nem helyettesíti a diétát és a mozgást!

Célszerű akkor elvégeztetni a beavatkozást, ha már nem tervez több terhességet.

Hogyan zajlik a hasplasztikai műtét?

Altatásban végzett műtét.

A szeméremdomb és a köldök felett történik egy bemetszés, majd a köldök alatti bőr és zsír eltávolítása történik meg. Ha szükséges, a hosszanti hasizmot varrattal feszesíti az operáló orvos. A köldök feletti bőrt lefelé húzva zárja a sebet. A köldök az eredeti helyére kerül. A területre drén és kötés kerül, illetve haskötő, melynek viselése műtét után 6 hétig javasolt.

A műtét után

A műtétet követően fellépő fájdalom/feszülés érzése gyógyszeres kezeléssel csökkenthető, a varratszedés 3 hét után történik (ha nem felszívódó). A műtét után 6 hétig speciális rugalmas melltartó viselése szükséges.

Időpontot kérek! +36 20 223 4066
Zsírleszívás

A liposuctio vagyis zsírleszívás során a meghatározott zsírfelrakodás eltávolítását értjük műtéti úton. Akkor érdemes zsírleszíváshoz folyamodni, ha a diéta és a testmozgás már semmilyen eredményt nem hoz. A flexibilis bőr alatt kialakult zsírfelrakódások esetében a leghatékonyabb a zsírleszívás eredménye.

Számos tényező befolyásolja az eredményt: fizikai kondíció, genetikai adottság, diéta, testmozgás, dohányzás, alkoholfogyasztás, a bőr rugalmassága. Néhány esetben az ideális testkontúr elérhetetlen izomgyengeség vagy sérv miatt.

Maradandó zsíreltávolítás, azonban NEM az elhízás kezelésére szolgál!

Leggyakrabban kezelt területek:

  • Comb
  • Has
  • Csípő
  • Térdek

Befolyásolhatja az eredményt a testmozgás, a páciens  genetikai adottságai, a fizikai kondíció és az életmód, illetve a káros szokások ( dohányzás, alkoholfogyasztás) Egyes esetekben az testkontúr ideális alakja elérhetetlen pl. sérv vagy izomgyengeség miatt.

Hogyan zajlik a zsírleszívás?

Altatásban vagy helyi érzéstelenítésben végzett műtét (a terület nagyságától függően).

Kis bemetszéseken keresztül, egy fém kanül segítségével kerül leszívásra a bőr alatti zsírszövet.

A műtét után

A beavatkozást után egy speciális szorító ruha viselése kötelező 3 hétig, ez idő alatt a duzzanat és a bevérzések is elmúlnak. Varratszedés egy hét után történik, ezt követően irodai munka már végezhető, viszont fizikai munka csak 3 hét után engedélyezett.

Végleges eredményt hoz, viszont újbóli elhízás esetén a kezelt terület hullámossá válhat!

A hegek körülbelül 6 hónap alatt halványodnak el.

Amennyiben Ön hajlamos a keloid képződésre, feltétlenül jelezze!

Időpontot kérek! +36 20 223 4066

Bemutatjuk szakorvosunkat, aki a plasztikai műtéteket végzi:

Dr Tillmann Zsolt

dr. Tillmann Zsolt
Plasztikai sebészet

A plasztikai műtétek árairól az alábbi linken tájékozódhat:

Áraink

A műtétet megelőző időszak mindenki számára nehéz és sok információ áll rendelkezésre. Elérhető letölthető tájékoztatónk, melyben az egynapos sebészeti műtétre érkezők ismerhetik meg a legfontosabb – műtéttel kapcsolatos – teendőket, tudnivalókat:

Tájékoztató letöltése
Egynapos sebészet általános információk