Mellet érintő plasztikai beavatkozások

Keressen minket bizalommal Székesfehérváron, hiszen CMed Magánklinikánkon már plasztikai beavatkozások elvégzésére is van lehetőség. Csodás környezet, kényelmes, kétágyas szobák és magasan képzett személyzet segíti az Ön szépülését és gyógyulását egyaránt. Legyen szó mellnagyobbításról, mellkisebbítésről, vagy esetleg mellfelvarrásról. Magasan képzett és elismert plasztikai sebészünk várja Önt mellplasztikai beavatkozásra!

Kérjen időpontot!

Kollégáink minden kérdésre választ adnak.

Időpontot kérek! +36 22 200 664

Üzenjen nekünk!

Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol.

Üzenetet küldök!
Mellnagyobbítás

Ennek a mellplasztikai beavatkozásnak a célja a mell méretének növelése. A beavatkozás során implantátum behelyezése történik a mell állománya alá, így előnyösen növelhető a méret.

Rengeteg féle implantátum létezik, de a kiválasztást befolyásolja a páciens mellkasának alakja, a mellek elhelyezkedése és alapjának mérete.

Hogyan zajlik a mellnagyobbító plasztikai műtét?

A műtét altatásban történik, az implantátumot a mellizom vagy csak a mell mirigyállománya alá helyezi be az operációt végző orvos. Ez egyéni preferencia kérdése.

Általában egy éjszakára indokolt a megfigyelés.

A műtét után

A műtétet követően fellépő fájdalom/feszülés érzése gyógyszeres kezeléssel csökkenthető, a varratszedés 3 hét után történik (ha nem felszívódó). A műtét után 6 hétig speciális rugalmas melltartó viselése szükséges.

Időpontot kérek! +36 20 223 4066
Mellkisebbítés

A mellkisebbítő plasztikai műtét célja a mell méretének csökkentése, ezzel a nagy méret okozta kellemetlenségek és egészségügyi problémák (hátfájás, rossz testtartás, bevágó kényelmetlen melltartó pántok, stb.) is csökkennek.

Hogyan zajlik a mellkisebbítő plasztikai műtét?

A beavatkozással a mirigyállomány, a zsírszövet, és a bőr egy része kerül eltávolításra, valamint a bimbóudvar mérete is csökkentésre kerül és a bimbó-bimbóudvar komplex a kívánt magasságba helyeződik át.

A műtét után

A műtét után speciális melltartót szükséges viselni, a fájdalom pedig gyógyszerekkel jól csökkenthető. A műtéti hegek várhatóan 6 és 12 hónap között halványodnak el, azonban kismértékben láthatóak maradnak a jövőben is.

FONTOS!

A beavatkozás a szoptatási képességet befolyásolhatja, mivel a tejcsatornák egy része is eltávolításra ill. átvágásra kerül!

Időpontot kérek! +36 20 223 4066
Mellfellvarrás

A mastopexiának is nevezett mellplasztikai eljárás célja a mell ideális formájának visszaállítása. Az évek múlásával a mell formája megváltozik, a terhesség és a szoptatás következtében a bőr veszít feszességéből és a mell megereszkedik. Ennek a műtétnek a célja a korábbi állapotok visszaállítása. Csökkenthető vele a bimbóudvar átmérője is. Terheség után gyakran a nagyobbítással egyszerre történik a beavatkozás elvégzés, mivel ilyenkor térfogat csökkenés társul a megereszkedéshez.

Bár minden méretű mell esetén elvégezhető a mellfelvarrás, de a kisebb mellek esetében tartósabb eredményt érhetünk el.

Javasolt akkor átesni a beavatkozáson, ha már nem szeretnénk gyermeket vállalni.

Hogyan zajlik a mellfellvarrás plasztikai műtét?

A beavatkozás altatásban történik.

Mivel egy nehéz műtét típus, fontos, hogy megfelelően képzett plasztikai sebész orvos végezze azt el.

Egy bemetszést végez az operáló orvos a bimbó udvarának szélén, és attól függőleges irányban és az alsó áthajlásban.

A műtét után

Varratszedés 3 hét után várható.  Egyes hegek sosem múlnak el teljesen, de jelentősen halványodnak. A fellépő fájdalmak gyógyszerekkel jól csökkenthetőek. Speciális melltartó viselése javasolt a beavatkozást követően! Kerülendő a kar fej fölé emelése és a megerőltető sporttevékenység legalább 6 hétig! A szoptatási képességet nem befolyásolja.

Időpontot kérek! +36 20 223 4066

Bemutatjuk szakorvosunkat, aki a plasztikai műtéteket végzi:

Dr Tillmann Zsolt

dr. Tillmann Zsolt
Plasztikai sebészet

A plasztikai műtétek árairól az alábbi linken tájékozódhat:

Áraink

A műtétet megelőző időszak mindenki számára nehéz és sok információ áll rendelkezésre. Elérhető letölthető tájékoztatónk, melyben az egynapos sebészeti műtétre érkezők ismerhetik meg a legfontosabb – műtéttel kapcsolatos – teendőket, tudnivalókat:

Tájékoztató letöltése
Egynapos sebészet általános információk