Műtét után 24 órán belül már otthon gyógyulhat? Hogyan lehetséges?

Cmed Sebeszet 1

Műtét után 24 órán belül már otthon gyógyulhat? Hogyan lehetséges?

A CMed Magánklinika szolgáltatásai valóban lehetővé teszik, hogy egy sebészeti beavatkozást követően Ön egy napon belül már az otthonában regenerálódjon, amennyiben az alábbi problémákra keres megoldást és egészségi állapota megfelel a szakmai kollégium által előírt szigorú feltételrendszernek:

  • sérvek műtéti kezelése,
  • epehólyag betegségek,
  • végbél betegségek,
  • aranyeresség műtéti gyógyítása.

Székesfehérvári magánklinikánk kiemelkedő színvonalú egynapos sebészeti ellátással várja Pácienseit. Bízza gyógyulását a nagy gyakorlattal és többéves sebészeti tapasztalattal rendelkező szakorvosainkra!

Mi vár Önre, ha a CMed sebészeti beavatkozását választja?

Lássunk néhány visszajelzést Pácienseinktől:

Mindenkinek ajánlani fogom Önöket! Doktorok, betegápolók mindenki a legszuperebb csapat. Segítőkészek, emberszámba veszik a betegeket, figyelmesek, türelmesek, kedvesek. Köszönöm szépen!”

 “Full full extra volt minden! Öröm itt lenni, pedig műtétem volt! Köszönöm a kedvességüket és a munkájukat!”

 “Egészen különleges, családias élmény volt, még ha kórház is. Profizmus és azon túlmenő kedvesség, odafigyelés. Csak a legjobbakat tudom mondani.”

Sebészeti műtétek
Cmed Protezis Mutetek Maganklinikankon

Miért elégedettek a sebészeti beavatkozásokon átesett Pácienseink?

A CMed Magánklinikán olyan színvonalú ellátását biztosítunk, hogy Ön messzemenően nem a klasszikus kórházi, hanem leginkább otthonos körülmények között érezheti magát.

  • A sebészeti beavatkozásra jellemzően alacsony várakozási idővel kerül sor.
  • Csapatunk minden tagja teljes odaadással végzi munkáját, hogy Pácienseink gyorsan és biztonságosan gyógyuljanak, valamint maximálisan elégedettek legyenek.
  • A legmagasabb szintű kényelmet, szolgáltatásokat és a személyre szabott figyelmet garantáljuk.
  • Az egynapos sebészeti beavatkozások lehetővé teszik, hogy a műtétet követő akár 4-8 óra elteltével elhagyja klinikánkat, ami nagyban meggyorsíthatja a gyógyulás folyamatát, így rövid időn belül visszatérhet a megszokott mindennapokhoz.
  • Az Ön biztonságos gyógyulásának érdekében a műtétet követően az operáló orvossal folyamatos telefonos kapcsolattartási lehetőséget biztosítunk, valamint a műtét utáni első kontroll vizsgálat is a szolgáltatásunk része.

Hogyan segíthet a CMed Magánklinikán alkalmazott modern technológiai eljárás a gyorsabb felépülésben?

A legkorszerűbb, csúcstechnológiás laparoszkópos technikával végezzük a hasi beavatkozások jelentős részét, hogy Ön minél hamarabb visszanyerje egészségét. A laparoszkópos eljárás során csak pár cm-es metszéseket ejtünk a hason, ami számos előnnyel jár a hagyományos műtétekhez képest. Az apróbb hegek gyorsabban gyógyulnak, így a felépülés időtartama is rövidebb és a műtét utáni fájdalom is sokkal enyhébb.
A CMed Magánklinika modern, laparoszkópos eszközparkkal felszerelt műtőblokkja tehát lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a gyógyulás tekintetében.

A CMed Magánklinikán garantáltan biztonságban lesz!

A műtétet megelőző felkészülést szeretnénk megkönnyíteni letölthető tájékoztatónk segítségével, amelyben az ambuláns sebészeti műtétre érkezők ismerhetik meg a legfontosabb – műtéttel kapcsolatos – teendőket, tudnivalókat, a rendszeresen felmerülő kérdésekre kaphatnak választ.

A leggyakoribb sebészeti beavatkozásokról ide kattintva, az általános sebészeti műtétek árairól pedig itt tájékozódhat.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, konzultációra kérjen időpontot a +36 22 200 664-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@cmed.hu e-mail címre!

CMed- Együtt az egészségért!

Sebészeti műtétek