Bízza a CMed professzionális csapatára a gyógyulást jelentő nőgyógyászati beavatkozást!

Cmed Nogyogyaszat 2

Miért félünk orvoshoz fordulni?

A nőgyógyászati problémák okozta panaszok megnehezítik a mindennapokat, és sok esetben hetekig, vagy akár hónapokig halogatjuk a szükséges kivizsgálást, mert attól félünk, hogy súlyos betegség állhat a háttérben. Ha Ön is ebben a helyzetben van, akkor egyetlen dolgot szeretnénk tanácsolni: ne várjon tovább!

Professzionális ellátás a CMed Magánklinikán

A diagnózis nőgyógyászati beavatkozást indokol, Őn azonban idegenkedik a kórházi tartózkodástól vagy a műtéttel járó kiszolgáltatott helyzettől tart? A CMed Magánklinika lehetőséget nyújt nőgyógyászati műtétek elvégzésére, teszi mindezt oly kimagasló színvonalú szolgáltatásokkal, amelyek garantáltan megfelelnek minden elvárásának. Magánklinikánk az ambuláns, egynapos kis műtétek, valamint a néhány napos kórházi tartózkodást igénylő, komplexebb beavatkozások elvégzését is lehetővé teszi.

Cmed Nogyogyaszat 1

CMed- Együtt az egészségért!

A kiszolgálás minden vonatkozásban pozitívan értékelhető. Részemről külön említésre méltó a műtét módjának meghatározásánál tapasztalt rugalmasság. Köszönöm a gondos hozzáállásukat.

Mindennel tökéletesen elégedett voltam. Hálás köszönet a CMed csapatának! Mindenki a doktoroktól a nővéreken át, a kisegítő személyzetig kedves és barátságos volt. Természetesen hiszek a teljes felépülésemben, de ha esetleg ismételt beavatkozásra kerülne sor, szívesen bármikor!

Pácienseink visszajelzései egyértelműen tükrözik, hogy a CMedben személyre szabott, egyedi megoldást kínálunk a Páciens aktuális élethelyzetére optimalizálva a lehető leghatékonyabb beavatkozást alkalmazva. Lássunk 5 okot, amiért bizalommal fordulhat hozzánk, ha nőgyógyászati műtét elvégzése indokolt a gyógyulásához:

  1. Ön már az első konzultációtól kezdve a beavatkozást végző orvossal találkozik, így lehetőség van egy jó orvos-páciens kapcsolat kialakulására. A műtét előtt és azt követően is bármely kérdésével, aggodalmával bizalommal fordulhat a kezelőorvosához.
  2. A beavatkozáshoz szükséges kivizsgálások összehangolhatók, a műtét időpontja pedig rugalmasan tervezhető. A CMed Magánklinika kiválóan felszerelt műtőkkel és nagy szaktekintélynek számító orvosokkal várja Pácienseit Székesfehérváron, ahol Ön biztos kezekben van! 
  3. Az általunk alkalmazott aneszteziológiai eljárás újdonságnak számít, mely rendkívül hatékony megoldást nyújt.
  4. A műtétet megelőző időszak mindenki számára nehéz. Az itt elérhető tájékoztató segítségével részletesen megismerheti a beavatkozásokkal kapcsolatos legfontosabb információkat.
  5. Kétágyas kórtermekben teljes körű kényelemmel fogadjuk Pácienseinket, és személyzetünk minden tagja azon dolgozik, hogy Ön a lehető legjobb ellátásban részesülhessen. Célunk, hogy a műtét utáni felépülés a leggyorsabban, kellemes környezetben, komfortosan teljen.

Bízunk benne, hogy a fent említett szempontok alapján Ön is úgy dönt, hogy minket választ és búcsút intve minden félelmének a gyógyulás útjára lép!

Tekintse meg Dr. Imre Ruben nőgyógyász beszámolóját a CMed Magánklinika egynapos nőgyógyászati műtéteiről és ne bízza a véletlenre gyógyulását!

Ha további információra van szüksége, a leggyakrabban végzett beavatkozásokról ide kattintva, a nőgyógyászati műtétek áráról pedig itt tájékozódhat.

Konzultációra, kivizsgálásra kérjen időpontot a +36 22 200 664-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@cmed.hu e-mail címre. Kollégáink minden kérdésére szívesen válaszolnak!