A CMed-be a sportolók is szívesen járnak vizsgálatokra

Pexels Vlada Karpovich 4050441

Balázs, mint aktív sportoló még sportszövetségével együtt kezdett el járni a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központba, így számára központunk és a nyújtott szolgáltatások már jól ismertek voltak, azonban sportsérüléseken kívül magánemberként is szívesen látogatja központunkat szükség esetén. Számára a személyes kapcsolatok nagyon fontosak és megnyugtatással tölti el, hogy mely problémája esetén kihez fordulhat: „Megtalálható minden gép, ami egy vizsgálathoz kell, teljeskörűen ki tudom magam vizsgáltatni, ráadásul, ha ma szeretnék menni, akkor szerintem ma tudnék is menni, a leggyorsabban történik minden”. Balázs elmondása alapján a személyes tapasztalatai miatt a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ honlapját csak ritkán nézi, de akkor minden szükséges információt megtalál.

A koronavírus miatti fokozott szabályok betartását is pozitívan értékeli „minden rendezett, többször is fertőtlenítették a székeket mikor ott voltam”.

Balázs a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ szolgáltatásait szívesen ajánlaná másoknak és szükség esetén ő is visszatér központunkba.

Nagyon örömmel tölt el minket, hogy a hozzánk forduló páciensek elégedettek szolgáltatásainkkal, bízunk benne a jövőben sem okozunk Önöknek csalódást.

Amennyiben Ön is szívesen megosztaná tapasztalatait az CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban tett látogatásáról küldje el észrevételeit Facebook oldalunkon keresztül. Ha további páciensvéleményeket, illetve érdekes tartalmat olvasna látogasson el blogunkra.