Dr Varnagy Emese

Dr. Várnagy Emese
Manuálterápia

  Rendelési idő:

Hétfő: 08:00-16:00
Péntek: 08:00-16:00
bejelentkezésre

  Beszélt nyelvek:

Magyar

Időpontfoglalás

Önéletrajz

Orvosi pályafutását egy amerikai sebészeti eszközöket forgalmazó cégnél kezdte, mint orvos szaktanácsadó. Feladata a modern sebészeti eljárások, laparoszkópia, bélvarrógépek elterjesztése és megtanítása volt, idejét főleg műtőkben töltötte és operált.

Később teljesen eltávolodott az orvostudománytól és saját céget alapított, melyet 2018-ig vezetett.

Ezután tért vissza a gyógyításhoz, a Fejér vármegyei és a veszprémi kórház sürgősségi osztályán dolgozott.

2010-ben kezdte tanulni az aromaterápiát amerikai iskolákban, majd 2018-ban a manuálterápiát (akkreditált 3 éves tanfolyamot végzett a Holisztikus medicina alapítványnál) végül 2020-ban az integrál szemléletű pszichológiát (Integrál Akadémia) is elsajátította.

Módszerének a lényege, hogy nem a betegségre, tünetekre fekteti a hangsúlyt, hanem az egész beteget egyben vizsgálja, keresi a betegségek mögött megbújó lelki és egyéb okokat, így tudja a beteget megszabadítani véglegesen a problémájától.

Manuálterápiás tevékenységet 3 éve végez, több, mint 2000 sikeres kezelésen van túl, paciensei megelégedésére. A manuálterápia mellett izom és kötőszöveti terápiát is végez, valamint mindig megmutatja, hogy otthon milyen gyakorlatokat kell végeznie a paciensnek.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Kapcsolódó szolgáltatások

Manuálterápia