Dr Janvari Kristof

Dr. Jánvári Kristóf
Ortopédia

  Rendelési idő:

Szerda: 16:00 – 20:00 bejelentkezésre

Időpontfoglalás

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam!

Dr. Jánvári Kristóf vagyok ortopéd-traumatológus szakorvos.

2006-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2013-ban szakvizsgáztam ortopédia-traumatológia szakból.

Közel tizenhét évet töltöttem az állami finanszírozású egészségügyben. Először a Szegedi Tudományegyetem Klinikáin, majd a szolnoki Hetényi Géza Kórházban, végül 13,5 éven keresztül a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Mozgásszervi Sebészeti Centrum Traumatológia, majd később Ortopédia osztályán szereztem szakmai tapasztalatot.

2023 február óta kizárólag a magánellátásban várom betegeimet, mind járóbeteg, mind műtéti kezelés céljából.

Műtéti tevékenységem a teljesség igénye nélkül kiterjed a térd- és csípőízületi protézis műtétek, váll- és térdízületi arthroscopia (tükrözés), gyakoribb kéz- és előláb műtétek végzésére. A vállízület betegségeinek diagnosztizálása és kezelése különösen közel áll hozzám, ezért ezen a területen az utóbbi években az átlagosnál nagyobb tapasztalatra tettem szert. A félreértések elkerülése végett azonban fontos megjegyezni, hogy vállprotézis beültetéssel, valamint válltáji törések műtéti kezelésével nem foglalkozom!

Az egyes kórképek konzervatív kezelése szintén része a munkámnak. Ez magában foglalja többek között a megfelelő fizioterápiás kezelések elrendelését, kontrollálását, valamint helyi injekciós kezelések végzését is (szteroidos és hialuronsavas injekciós kezelések is). Szintén foglalkozom csecsemők csípőficam szűrésével, az ultrahangos szűréshez licensz vizsgával rendelkezem.

Kérem a magánrendelésre érkező betegeket, hogy a konzultációra minden esetben hozzák magukkal korábbi orvosi-egészségügyi dokumentációjukat, különös tekintettel a korábban készült röntgen, MR vagy CT felvételekre is. Utóbbiak esetében fontos, hogy ne csak az írásos lelet, hanem a képi anyag is rendelkezésre álljon. Ennek a pontos diagnózis és kezelési terv felállítása céljából van jelentős szerepe.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Kapcsolódó szolgáltatások

Ortopédia

Gyermek ortopédia