Male Avatar Cmed

Dr. Jánvári Kristóf
Ortopédia

  Rendelési idő:

Szerda: 16:00 – 20:00 bejelentkezésre

Időpontfoglalás

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam!

Dr. Jánvári Kristóf vagyok ortopéd-traumatológus szakorvos.

2006-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2013-ban szakvizsgáztam ortopédia-traumatológia szakból.

Jelenleg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Mozgásszervi Sebészeti  Centrum Ortopédia osztályának alkalmazottja vagyok.

Orvosi tevékenységem részben járóbeteg szakellátást, részben műtétek végzését foglalja magában. Emellett folyamatosan ellátok traumatológiai sürgősségi ügyeleti tevékenységet is.

Műtéti tevékenységem a teljesség igénye nélkül kiterjed a térd- és csípőízületi protézis műtétek, váll- és térdízületi arthroscopia (tükrözés), gyakoribb kéz- és előláb műtétek végzésére. A vállízület betegségeinek diagnosztizálása és kezelése különösen közel áll hozzám, ezért ezen a területen az utóbbi években az átlagosnál nagyobb tapasztalatra tettem szert. Az egyes kórképek konzervatív kezelése szintén része a munkámnak. Ez magában foglalja többek között a megfelelő fizioterápiás kezelések elrendelését, kontrollálását, valamint helyi injekciós kezelések végzését is. Szintén foglalkozom csecsemők csípőficam szűrésével, az ultrahangos szűréshez licensz vizsgával rendelkezem. A félreértések elkerülése végett azonban fontos megjegyezni, hogy vállprotézis beültetéssel, valamint válltáji törések műtéti kezelésével nem foglalkozom!

Kérem a magánrendelésre érkező betegeket, hogy a konzultációra minden esetben hozzák magukkal korábbi orvosi-egészségügyi dokumentációjukat, különös tekintettel a korábban készült röntgen, MR vagy CT felvételekre is. Utóbbiak esetében fontos, hogy ne csak az írásos lelet, hanem a képi anyag is rendelkezésre álljon. Ennek a pontos diagnózis és kezelési terv felállítása céljából van jelentős szerepe.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Kapcsolódó szolgáltatások

Ortopédia

Gyermek ortopédia