Dr Benis Eva

dr. Benis Éva
Általános sebészet

  Rendelési idő:

Szerda: 16:00 – 19:00
bejelentkezésre

  Beszélt nyelvek:

Magyar

Időpontfoglalás

Önéletrajz

2012-ben végezett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán „summa cum laude“ minősítéssel.

Szakmai gyakorlatai nagy részét külföldi klinikákon töltöttötte, olyan országokban, mint pl. Svédország, Kanada, Franciaország, Németország, Svájc
2012-től a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgozik, 2019-ben pedig sebész szakorvos lett, ezután ügyeletvezetőnek is kinevezték.
2022-ben klinikai onkológiából szakvizsgázott.

Az elmúlt évtizedben a sebészet széles spektrumában szerezttt tapasztalatot: az általános sebészeti kórképek konzervatív és műtéti ellátása (sérvműtét, epeműtét, proktológia, szeptikus sebészet) mellett, érdeklődési területébe tartozik a daganatsebészet (emlő, bőrtumorok, vastagbél sebészet).
Az „onkoteam” rendszeres résztvevőjeként-mivel a magas szintű tudást és az állandó élethosszig tartó tanulás alapelvét vallja – fontosnak tartottja, hogy a sebészeten túl klinikai onkológiából is szakvizsgát szerezzen.
Rendelésén a konzultációk mellett ambuláns műtéteket is fog végezni. Munkája során törekszik a legoptimálisabb kozmetikai és funkcionális eredményre, valamint nagyon fontos számára a nyugodt, harmonikus légkör, hogy a pácienst maximális odafigyeléssel tudja ellátni az orvos-beteg bizalmi viszony tiszteletben tartása mellett.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Kapcsolódó szolgáltatások

Proktológia

Általános sebészet