Szeptemberi újdonságok

Cmed 2023 Szeptemberi Ujdonsagok

Magánklinikánk célja mindig is az volt, hogy élen járjunk az újdonságok bevezetésében, és hogy a pácienseink számára a lehető legmagasabb szintű ellátást biztosítsuk.

Ennek elérése érdekében, folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatásaink körét és hamarosan szenzációs újdonságok érkeznek.

Egy gyors összefoglalóval szeretnénk bemutatni, hogy mik azok a területek, ahol jelenleg újdonságok várják.

Nőgyógyászati vizsgálataink mellett, már egynapos beavatkozások is elérhetőek

A nőgyógyászati szakrendelésünk már a kezdetek óta nagyon erős, hála neves szakembereinknek. Most pedig már örömmel jelenthetjük be, hogy egynapos műtétek is elérhetőek klinikánkon. Nagyon fontos diagnosztikai szempontból is sok esetben egy-egy ilyen gyors beavatkozás. Amellett, hogy teljes képet kaphatunk arról, pontosan milyen problémával is küzd a páciens, a kisebb elváltozások el is távolíthatóak ambuláns műtétek keretében.

Dr. Imre Rubennel beszélgettünk nemrégiben arról, hogy mik azok a tünetek, amelyek miatt nőgyógyászhoz fordulnak a nők.

A BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

 

3D VERTICAL, egy forradalmi gyógytorna forma, mely óriási változást hozhat

Választhatjuk mozgásszervi problémák, egyes idegrendszeri megbetegedések, mint pl. stroke vagy sclerosis multiplex kezelésére is. A módszer során különböző felfüggesztéseket alkalmazva kell meghatározott gyakorlatokat elvégezni, így pedig sokkal gyorsabb fejlődés érhető el.

3D Vertical megalkotójával beszélgettünk, erről a csodás módszerről.

A VIDEÓT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

 

Már gasztroenterológiai rendeléseinken is várjuk bizalommal!

Sajnos egyre gyakoribbak a különböző emésztőrendszeri megbetegedések napjainkban, amelyeket legtöbb esetben a XXI.század táplálkozási és életmódbeli szokásai eredményeznek. Sokan rettegnek részt venni gyomor-, és vastagbéltükrözésen, amelyek ennek a tudományágnak a fontos diagnosztizációs eljárásai. Pedig a legtöbb esetben ezek a beavatkozások kis kellemetlenséggel járnak csupán, ráadásul magánklinikánkon altatásban is kérhetőek!

Dr. Junrenka Zsófiát kérdeztük, arról nemrég, hogy mivel is foglalkozik a gasztroenterológia.

A BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

 

Plasztikai sebészet nemcsak esztétikai okokból választható

Magánklinikánk egyik újdonsága, hogy már plasztikai beavatkozásokat is tudunk végezni. Sokan nem is gondolnák, de nemcsak szépészeti problémákkal fordulhatunk plasztikai sebészhez, hanem a különböző bőrelváltozások eltávolításában és megfelelő kezelésében is fontos szerepet kap. Például egy arcon jelentkező tünet esetében rendkívül fontos a seb gyógyulása, és az is, a hegesedés szempontjából,  hogy milyen technikát alkalmaz a kezelőorvos.

A leggyakoribb szépészeti beavatkozásokról is beszélgettünk Dr. Tillmann Zsolt plasztikai sebésszel. Ha érdekli Önt, hogy ezen a téren milyen okból keresik fel őt a legtöbben,

KATTINTSON IDE, ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT!

 

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával!

Kövessen minket a közösségi média felületeinken, Instagramon és Facebookon is, hogy ne maradjon le semmiről, hiszen hamarosan rendkívüli hírekkel érkezünk!

 

Időpont foglalás