Méregtelenítő és frissítő gépi nyirokmasszázs kezelés az ödémás és visszeres területek kezelésére. Egyenletesen és kíméletesen stimulálja a szervezet keringési rendszerét. A méregtelenítési folyamatok beindításán túl, segítséget nyújt a visszér problémákkal küszködőknek: erősíti és rugalmassá teszi az ereket. Megelőzheti a trombózis kialakulását, mert csökkenti az érfalak lerakódásait. Meggyorsítja az esztétikai vagy egyéb beavatkozásokat követő rehabilitációt. Mélyszöveti gyulladások, ízületi gyulladások, köszvény gyógymódja.

Milyen panaszokkal javasolt felkeresni magánrendelésünket?

  • akut és degeneratív ízületi elváltozások
  • visszér megelőzés
  • krónikus ödéma
  • nyiroködéma
  • méregtelenítés, cellulit kezelés
Hogyan készüljünk a kezelésre?

A magánrendelésre kérjük, hozza magával előző orvosi dokumentációit. A fizikoterápiás kezeléseket kizárólag szakorvosi javaslat/beutaló (reumatológus, ortopédus) ellenében tudjuk elvégezni.

A kezelés kizáró tényezői:

Súlyos általános állapot (pl. láz). Szívinfarktus és azutáni felépülési időszak, 180/100 Hgmm-nél magasabb vérnyomás, II. fokú szívelégtelenség, agyi érkatasztrófa, aktív tüdő tuberkolózis, rosszindulatú daganat és az azt követő 5 év (az onkológiai kezelés alatt álló pácienseknél a gépi nyirokmasszázs helyett, a kézi nyirokmasszázs ajánlott, ami nálunk jelenleg nem vehető igénybe), kóros vérzékenység, kóros vérszegénység, terhesség, sérült-, gyulladt bőrfelület, protézis, beültetett fém, illetve pacemakerrel rendelkező beteget sem szabad ilyen módon kezelni.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés problémától, illetve a kezelés típusától függően, 30-60 percig tarthat.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot most!

Időpontfoglalás

Információk

1 alkalom4.500 Ft
5 alkalom20.000 Ft
10 alkalom35.000 Ft
Tarcza Anita

Hétfő, szerda: 08:00-18:30
Kedd, csütörtök: 08:30-20:00
Péntek: 08:00-15:00