Professzionális, Fejér megyében egyedülálló műszerezettség

A C MED Székesfehérvár legmodernebb rehabilitációs és diagnosztikai központja

Professzionálisan felszerelt, a megyében egyedülálló műszerezettséggel rendelkező központunkban, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosok várják a betegeket. A C MED kiemelt szakterületei a reumatológiai és mozgásszervi panaszok kezelése, a műtétek előtt és utáni rehabilitáció, a szív- és érrendszeri megbetegedések gyógyítása és megelőzése, valamint a diagnosztika. További számos, folyamatosan bővülő magánrendelés támogatja a hozzánk forduló betegek gyógyulását. A hagyományos kezelések mellett nálunk olyan újszerű, egyedi terápiák és szolgáltatások is elérhetőek, mint a krioszauna, képességfejlesztés vagy a McKenzie torna.

Előjegyzési rendszerünk lehetővé teszi, hogy betegeink várakozási idő nélkül, előzetesen megbeszélt időpontra érkezzenek. Labordiagnosztika biztosítja, hogy orvosaink akár már másnap megkapják a s szükséges laboreredményeket, így a kezelés minél hamarabb elkezdődhet. Laborunkban többek között lehetőség van allergiatesztek elvégzésére,valamint tumormarkerek, pajzsmirigy vagy zsír anyagcsere vizsgálatára is. Komplex, személyre szabott diagnosztikai-, terápiás- és egészségmegőrző szolgáltatások állnak pácienseink rendelkezésére. Nálunk széleskörű és magas szintű szakorvosi ellátást, valamint magas ár-érték arányú szolgáltatást kap a páciens

Barátságos hangulatú, légkondicionált, jól felszerelt magánrendelőnk könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról és a közeli településekről egyaránt. A gépkocsival hozzánk érkezőknek a parkolást is biztosítjuk.

Várjuk Önöket a C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban!

Bejelentkezés: 22/784-66