A C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ megnyitotta kapuit

 

Gyógyulás érezhetően, mérhetően jobban!

Székesfehérvári orvosi központunk jól felszerelt magánrendelőiben szakorvosi szolgáltatásokat nyújtunk. A diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljes körű laboratóriumi háttérrel rendelkezünk. Szándékunk szerint olyan központot hoztunk létre, ahol vendégeink, kezeltjeink, betegeink a kezelés vagy kezeléssorozat nyomán érezhetően, ellenőrizhetően jobban érezhetik magukat.

A jelen társadalmi és gazdasági folyamatok nem engedik meg, hogy a minimálisnál hosszabb ideig kiessünk a munkavégzésből. Az Önt küldő orvosának diagnózisa és javaslata alapján elvégzett kezeléseink, és az Ön erőfeszítései és együttműködése nyomán, gyógyulása gyorsabb és hatékonyabb lesz, hogy Ön minél hamarabb visszakapja megszokott életminőségét.

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségmegőrzésre, a helyes életmód kialakítására prevenciós célzattal, de ha már a betegségmegelőzéssel elkéstünk, a kialakult mozgásszervi betegségekre és egyéb, a modern élettel  járó egészségügyi problémák megszüntetésére.

Ezért fejlesztettük ki és gyűjtöttük egy helyre a gyógyulás aktuális fázisának megfelelő kezelési módokat, szakembereink a prevenciótól a teljes rehabilitációig végig kísérik a hozzánk fordulókat, hogy mihamarabb visszaszerezze a saját maga által elvárt aktivitását.

Csapatunkat úgy állítottuk össze, hogy Ön a legnagyobb biztonságban és szakértő kezekben érezhesse magát, mert több évtizedes szakmai tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek.

Hozzáértő, gyakorlott munkatársaink professzionális eszközökkel végzik a gyógyítást Székesfehérváron! Tekintse meg szolgáltatásainkat! 

Várjuk Önt sok szeretettel!