A gyógytorna csodákra képes!

A gyógytorna az egyik legősibb terápiás módszer, melyet a megelőzésben, a gyógyításban, valamint az utóbbi időben a rekreációban és a rehabilitációban is egyaránt sikerrel alkalmaznak.

A gyógytorna olyan betegeknek ajánlott, akik mozgásszervi problémákkal, ízületi gyulladással, ízületi kopással, sportsérülésekkel vagy gerincbántalmakkal küzdenek. Megoldást nyújt azokra a problémákra is, melyek az ülő életmódra vagy a helytelen testtartásra vezethetők vissza. A műtét vagy baleset utáni felépülésben a gyógytorna a leghatékonyabb terápia, hogy a beteg mielőbb visszaszerezze megszokott életminőségét.

Központunkban személyre szabott tornával várjuk a gyógyulni vágyókat. A gyakorlatok összeállításánál legfontosabb szempontok a páciens diagnózisa, kora, neme, súlya, izomtónusa, aktuális állapota. A tornafeladatok nem a tüneteket enyhítik, hanem a fájdalom okát szüntetik meg. Foglalkozunk McKenzie gyógytornával is, mellyel olyan gyakori betegséget is eredményesen kezelünk, mint a gerincsérv. Gyógytorna Székesfehérváron a CMedben.