Svéd masszázs

Nem kell ahhoz betegség vagy valamilyen panasz, hogy az ember közérzete ne legyen a megfelelő szinten. Elég a mindennapi rohanással és stresszel megvívni a küzdelmet. A frissítő
és relaxáló masszázs célja az életerő, és az életkedv fokozása testi és lelki szinten. A mély masszázs megnyitja a szöveti membránok pórusait, ami lehetővé teszi a folyadék és tápanyagok átjutását. Ez segít eltávolítani a méreganyagokat, tejsavat, és ösztönzi az izmokat az oxigén-és tápanyag felvételre, ami segíti azok gyógyulását.

A masszázs egy olyan kezelési módszer, amely egészségügyi problémáktól mentes állapotban is igénybe lehet venni, hiszen a testre mindig ráfér egy kis kényeztetés és felfrissülés. A hétköznapokban megszokott rossz tartás, a mozgás hiánya és az egyoldalú fizikai megterhelés kedvezőtlen hatással vannak a testre és a lélekre, mindezeken egy kezelés sokat segíthet.

A kezelés előkészítése és a ráhangolódás céljából a masszázs simító mozdulatokkal indul. Ezek segítenek ellazulni a páciensnek. Majd a dörzsölés következik, melynek már komolyabb élettani hatásai vannak: felmelegíti a bőrt, ezáltal pedig fokozódik a vér-és nyirokkeringés. Majd azt követi a gyúrás, mely konkrétan az izmok és az ízületek fellazítására szolgál. Levezetésképpen pedig ütögető mozdulatok segítenek frissíteni a testet. Relaxáló masszázsnál ez a fogás elmarad. Az egész folyamatot vibrációval vagy újra simító mozdulatokkal fejezi be a masszőr. A kezelés érintheti az egész testet, de részmasszázst is igénybe lehet venni.

Lomi-lomi (Hawaii) masszázs

A Lomi-Lomi masszázs tulajdonképpen része a Hawaii gyógyító módszereknek, melyet generációk fektettek le és a tudás családokon belül szállt át szülőkről gyermekekre, amely így folyamatosan fejlődött és átalakult. A Hawaii gyógyítás egy olyan tradíció, amely családok és a szigetek között is különböző technikákat, módszereket hordoz magában, amik a családi hagyomány titkos receptjein és módszerein alapulnak.

Olyan egész test masszázs, ahol a masszőr egyedülálló hosszan elnyújtott alkar mozdulatokkal dolgozik. Kifejezetten relaxáló, stresszoldó hatású!

Hatásai

  • Élettani szempontból egyrészt csökkenti a stressz káros hatásait, másrészt segítséget nyújthat a koncentrációképesség javításában.
  • A szakszerű mozdulatoknak és az olajoknak köszönhetően rugalmasabbá és fiatalabbá válhat bőrünk, szerkezete frissülhet. A kezelés során a test vérkeringése fokozódik, ilyen módon több oxigén jut el a sejtekhez és a szervezet energikusabbá válik.
  • Emellett a masszázs hatása a nyirokkeringésre is kiterjed, ez pedig gyorsítja a salakanyagok távozását és a vizelet kiválasztást.
  • Hosszú távon a frissítő és relaxáló masszázson való gyakori részvétel segítséget nyújthat a nyugodt alvásban, és egy kiegyensúlyozott életvitel kialakításában.
  • Bár a masszázs szinte az összes korosztálynak, minden évszakban ajánlott kezelési mód, bármilyen betegség fennállásakor érdemes tájékoztatni a család orvosát és a masszőrt is a részvételi szándékáról.
Hogyan készüljünk a kezelésre?

A magánrendelésre kérjük hozza magával előző orvosi dokumentációit.

A kezelés ellenjavallatai

Fertőző vagy bőrbetegségben szenvedőknek, illetve visszérgyulladás esetén érdemes kihagyni az alkalmat a gyógyulás bekövetkeztéig. Lázasan vagy hőemelkedés fennállásakor, illetve állandó magas vagy ingadozó vérnyomás esetén is mellőzzük inkább a kezelésen való részvételt!

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés problémától függően 30-60 percig tart.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

A frissítő és relaxáló masszázs szolgáltatást a fehér épületünkben találja!

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot most!

Időpontfoglalás

Információk

Lukacs Emilia Cmed

Lukács Emília
Kineziológia

Svéd frissítő és relaxáló masszázs

Frissítő részmasszázs (30 perc)3.500 Ft
Frissítő teljes testmasszázs (60 perc)6.000 Ft
Relaxáló teljes testmasszázs (60 perc)6.000 Ft

Lomi-lomi (Hawaii) masszázs

Teljes test (60 perc)7.000 Ft
Lukács Emília

Csütörtök-Péntek: 14:00-18:00