Svéd masszázs

Nem kell ahhoz betegség vagy valamilyen panasz, hogy az ember közérzete ne legyen a megfelelő szinten. Elég a mindennapi rohanással és stresszel megvívni a küzdelmet. A frissítő
és relaxáló masszázs célja az életerő, és az életkedv fokozása testi és lelki szinten. A mély masszázs megnyitja a szöveti membránok pórusait, ami lehetővé teszi a folyadék és tápanyagok átjutását. Ez segít eltávolítani a méreganyagokat, tejsavat, és ösztönzi az izmokat az oxigén-és tápanyag felvételre, ami segíti azok gyógyulását.

A masszázs egy olyan kezelési módszer, amely egészségügyi problémáktól mentes állapotban is igénybe lehet venni, hiszen a testre mindig ráfér egy kis kényeztetés és felfrissülés. A hétköznapokban megszokott rossz tartás, a mozgás hiánya és az egyoldalú fizikai megterhelés kedvezőtlen hatással vannak a testre és a lélekre, mindezeken egy kezelés sokat segíthet.

A kezelés előkészítése és a ráhangolódás céljából a masszázs simító mozdulatokkal indul. Ezek segítenek ellazulni a páciensnek. Majd a dörzsölés következik, melynek már komolyabb élettani hatásai vannak: felmelegíti a bőrt, ezáltal pedig fokozódik a vér-és nyirokkeringés. Majd azt követi a gyúrás, mely konkrétan az izmok és az ízületek fellazítására szolgál. Levezetésképpen pedig ütögető mozdulatok segítenek frissíteni a testet. Relaxáló masszázsnál ez a fogás elmarad. Az egész folyamatot vibrációval vagy újra simító mozdulatokkal fejezi be a masszőr. A kezelés érintheti az egész testet, de részmasszázst is igénybe lehet venni.

Lomi-lomi (Hawaii) masszázs

A Lomi-Lomi masszázs tulajdonképpen része a Hawaii gyógyító módszereknek, melyet generációk fektettek le és a tudás családokon belül szállt át szülőkről gyermekekre, amely így folyamatosan fejlődött és átalakult. A Hawaii gyógyítás egy olyan tradíció, amely családok és a szigetek között is különböző technikákat, módszereket hordoz magában, amik a családi hagyomány titkos receptjein és módszerein alapulnak.

Olyan egész test masszázs, ahol a masszőr egyedülálló hosszan elnyújtott alkar mozdulatokkal dolgozik. Kifejezetten relaxáló, stresszoldó hatású!

Hatásai

  • Élettani szempontból egyrészt csökkenti a stressz káros hatásait, másrészt segítséget nyújthat a koncentrációképesség javításában.
  • A szakszerű mozdulatoknak és az olajoknak köszönhetően rugalmasabbá és fiatalabbá válhat bőrünk, szerkezete frissülhet. A kezelés során a test vérkeringése fokozódik, ilyen módon több oxigén jut el a sejtekhez és a szervezet energikusabbá válik.
  • Emellett a masszázs hatása a nyirokkeringésre is kiterjed, ez pedig gyorsítja a salakanyagok távozását és a vizelet kiválasztást.
  • Hosszú távon a frissítő és relaxáló masszázson való gyakori részvétel segítséget nyújthat a nyugodt alvásban, és egy kiegyensúlyozott életvitel kialakításában.
  • Bár a masszázs szinte az összes korosztálynak, minden évszakban ajánlott kezelési mód, bármilyen betegség fennállásakor érdemes tájékoztatni a család orvosát és a masszőrt is a részvételi szándékáról.

Hogyan készüljünk a kezelésre?

A magánrendelésre kérjük hozza magával előző orvosi dokumentációit.

A kezelés ellenjavallatai

Fertőző vagy bőrbetegségben szenvedőknek, illetve visszérgyulladás esetén érdemes kihagyni az alkalmat a gyógyulás bekövetkeztéig. Lázasan vagy hőemelkedés fennállásakor, illetve állandó magas vagy ingadozó vérnyomás esetén is mellőzzük inkább a kezelésen való részvételt!

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés problémától függően 30-60 percig tart.

- A rendelési idő és az árlista megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
- A szolgáltatás(ok) igénybevételéhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges!

A frissítő és relaxáló masszázs szolgáltatást a fehér épületünkben találja!

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot most!

Időpontfoglalás

Információk

Lukacs Emilia Cmed

Lukács Emília
Kineziológia

Svéd frissítő és relaxáló masszázs

30 perc svéd frissítő masszázs 1 alkalom4.500 Ft
30 perc svéd frissítő masszázs 10+1 alkalom45.000 Ft
45 perc fogyasztó masszázs 1 alkalom6.000 Ft
45 perc fogyasztó masszázs 10+1 alkalom60.000 Ft
60 perc svéd relaxáló masszázs 1 alkalom8.000 Ft
60 perc svéd relaxáló masszázs 10+1 alkalom80.000 Ft
60 perc Hawaii (lomi lomi) masszázs 1 alkalom9.000 Ft
60 perc Hawaii (lomi lomi) masszázs 10+1 alkalom90.000 Ft
Lukács Emília

Csütörtök-Péntek: 14:00-18:00