Interneten kerestem magánlabort, így találtam rá a CMed-re. Már többször igénybe vettem aszolgáltatásaikat, legutóbb cukorterheléses vizsgálatot végeztettem. Azért nem az államiegészségügyi rendszert választottam, mert abban bíztam, hogy így hamarabb sorra kerülök.Így is történt: hamar kaptam időpontot, a helyszínen pedig minden gördülékenyen, várakozásnélkül zajlott. A személyzet is kedves volt és a vírushelyzet ellenére biztonságban éreztemmagam. Mindenki maszkot hordott és kézfertőtlenítők is voltak kihelyezve. Összességébenmindennel elégedett voltam, így ha megkérdeznek, szívesen ajánlom a CMed-et másnak is.

Nóra

Ismerősök ajánlották nekem a CMed-et, amikor egészségügyi problémám megoldásáramagáncéget kerestem. Hosszú lett volna a várólista, ezért döntöttem úgy, hogy nem az államiellátórendszert veszem igénybe. Először bőrgyógyászhoz mentem, jó tapasztalataim miattpedig nemrégiben sebészeti problémámmal is őket kerestem fel. Teljes mértékben elégedettvagyok a CMed-del. Egy héten belül kaptam időpontot a szakorvoshoz, ráadásul mindenkinagyon kedves volt. A rendelők és a váróhelyiségek tiszták és a járványügyi intézkedéseket isbetartják. Azt gondolom, ha lesz még szükségem orvosi ellátásra, ismét hozzájuk megyekmajd.

Dobosné Nagy Ilona

Én csak is pozitív véleményt tudok mondani ! Több szakrendelésen is jártam már itt és mindennel nagyon elégedett voltam ! Mind az orvosok mind az alkalmazottak nagyon kedvesek voltak ! Nem kellett várakozni sem , mindig az adott időpontban behívtak ! Csak is pozitív ! Köszönöm !

Szalai Orsi

Mai napon a gyermek kardiologián jártunk 1 éves fiúnkkal. Nem hittem hogy ilyen létezik a mai világban Magyarországon. Klímás, tiszta, kellemes váró, barátságos kiszolgálás.

Anett Faddi

Bátran ajánlhatom mindenkinek. 10 alkalommal jártam nyirokmasszázs kezelésre, látványos és tartós az eredmény. A későbbiekben ismételni fogom. Külön köszönet jár Anitának, aki barátságossá tette az ott eltöltött időt!

Varga-Schwarcz Magdolna

Nagyon kedves és segítőkész személyzet. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Máté Erika

Nagyon köszönöm dr. Czifra Attila segítségét, visszaadta a bal térdem használhatóságát 🙂 Újra tudok futni, fájdalommentesen és ez nagyon jó. Akinek csak tudom, jó szívvel ajánlom a doktor urat. Rózsa.

Kozák Rózsa