FMS szűrés a CMedben

Cmed Fms Szures

Milyen sportot válasszak magamnak vagy gyermekeimnek? Nem könnyű kérdés. Segít az anatómia és a CMed! Tájékozódjon az FMS szűrésről központunkban!

Sok esetben vagyunk tanácstalanok,hogy önmagunk vagy gyermekünk milyen sportot válasszon, illetve ha már választott, akkor azt megfelelő módon végzi-e és jótékony hatással van-e az egészségére és a teljesítményére vagy netán ez a megfelelő sport-e amit végez?
Leggyakoribb probléma, hogy a különböző sportok egyoldalúvá teszik a sportot végzőt, ami okozhatja, hogy az izomzat asszimetrikusan fejlődik vagy akár azt is, hogy helytelen tartásúvá válik a sportoló. Ezeknek a deformitásoknak nem csak esztétikai következményei lehetnek, hanem a sérülések jelentős része is bizonyítottan ezek miatt következik be.

Még több az FMS-ről: FMS szűrés

FMS vizsgálat
FMS vizsgálat
A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ 2020. március 18-tól egyelőre határozatlan ideig bezárja kapuit! Mivel kormányrendelet még nem született, de kötelességünknek érezzük, hogy megvédjük Önöket, munkavállalóinkat, kiváló orvosainkat és profi szakembereinket egyaránt. Üzletileg, sajnos magunk ellen beszélünk, mégis úgy érezzük, hogy ezzel tudjuk a legtöbbet tenni a szeretteinkért, közösségért, és magunkért, illetve így érhető el, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet. Minél kevesebb emberrel találkozunk, annál kevésbé terjed a vírus. Legyen ez mindenki egyéni döntése, de vegyük komolyan, és tartsuk be a megelőzésre vonatkozó utasításokat! Ez másképp nem fog menni! Jó egészséget és a legjobbakat kívánjuk Önöknek és Családtagjaiknak egyaránt! Az újranyitás előreláthatólag az iskolákkal együtt fog megtörténni, de központunk Facebook oldalán minden tájékoztatást megtalálnak. Köszönjük eddigi bizalmukat, visszavárjuk Önöket a járvány lezajlása után.