Fogszabályozás a CMedben

Dr Szilagyi Andrea Cmed

Már a Fogszabályozás is elérhetővé vált a CMedben kellemes környezetben, előzetes bejelentkezéssel, várakozás nélkül Dr. Szilágyi Andrea fogszabályozó szakorvossal.

EGY JÓL FUNKCIONÁLÓ FOGAZAT, amihez hozzátartozik a jól működő rágóizomzat és ízület.ESZTÉTIKUS, SZÉP MOSOLY, amivel elégedett a páciens.
A fogszabályozás egy évekig tartó folyamat, akár egy gyermek fejlődésének végig kísérése, akár egy felnőttkori kezelés, mindenképpen kitartást, türelmet igényel a páciens (és/vagy szülő) részéről.

További információk: fogszabályozás

A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ 2020. március 18-tól egyelőre határozatlan ideig bezárja kapuit! Mivel kormányrendelet még nem született, de kötelességünknek érezzük, hogy megvédjük Önöket, munkavállalóinkat, kiváló orvosainkat és profi szakembereinket egyaránt. Üzletileg, sajnos magunk ellen beszélünk, mégis úgy érezzük, hogy ezzel tudjuk a legtöbbet tenni a szeretteinkért, közösségért, és magunkért, illetve így érhető el, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet. Minél kevesebb emberrel találkozunk, annál kevésbé terjed a vírus. Legyen ez mindenki egyéni döntése, de vegyük komolyan, és tartsuk be a megelőzésre vonatkozó utasításokat! Ez másképp nem fog menni! Jó egészséget és a legjobbakat kívánjuk Önöknek és Családtagjaiknak egyaránt! Az újranyitás előreláthatólag az iskolákkal együtt fog megtörténni, de központunk Facebook oldalán minden tájékoztatást megtalálnak. Köszönjük eddigi bizalmukat, visszavárjuk Önöket a járvány lezajlása után.