A CMedben elvégzett orvosi vizsgálatok után nagyarányú győzelemmel kezdte a Videoton FC. a nyári felkészülését

Immáron hagyományosan a CMed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban végezzük el a Videoton FC. labdarúgóinak egészségügyi szűrését, illetve év közben is gyakran látogatják a sportolók intézményünket különböző szolgáltatások igénybevétele céljából és ez idén sem volt másként.

Köszönhető ez annak, hogy rendelkezünk mindazon eszközökkel és szakorvosi háttérrel, mely biztos egészségügyi alapokat ad mindenféle professzionális és amatőr sport végzéséhez. Igen, amatőr. Mert célunk, hogy az aktív amatőr sportolók is ismerjék fel, hogy szükséges a folyamatos terhelés mellett egy folyamatos egészségügyi kontroll, hisz az Ő munkájuk is gyakran élsportolókéval vetekszik és a szükséges mellett pedig kifejezetten hasznos a fáradtság vagy az izomláz és egyéb problémák javítására, megszüntetésére a krioszauna, a gyógytorna vagy a manuálterápia.

A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ 2020. március 18-tól egyelőre határozatlan ideig bezárja kapuit! Mivel kormányrendelet még nem született, de kötelességünknek érezzük, hogy megvédjük Önöket, munkavállalóinkat, kiváló orvosainkat és profi szakembereinket egyaránt. Üzletileg, sajnos magunk ellen beszélünk, mégis úgy érezzük, hogy ezzel tudjuk a legtöbbet tenni a szeretteinkért, közösségért, és magunkért, illetve így érhető el, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet. Minél kevesebb emberrel találkozunk, annál kevésbé terjed a vírus. Legyen ez mindenki egyéni döntése, de vegyük komolyan, és tartsuk be a megelőzésre vonatkozó utasításokat! Ez másképp nem fog menni! Jó egészséget és a legjobbakat kívánjuk Önöknek és Családtagjaiknak egyaránt! Az újranyitás előreláthatólag az iskolákkal együtt fog megtörténni, de központunk Facebook oldalán minden tájékoztatást megtalálnak. Köszönjük eddigi bizalmukat, visszavárjuk Önöket a járvány lezajlása után.