Gyermekkardiológiai és gyermekgyógyászati szakrendelés a CMedben.

A gyermekkardiológia

A gyermekkardiológia a gyermekgyógyászat egyik legspeciálisabb szakterülete. A különböző korú gyermekeket más-más jellegű problémák, kérdések miatt hozzák szüleik rendelésünkre.

Újszülött- és csecsemőkorban főként a veleszületett szívbetegségek kizárása vagy fennállásának a diagnosztizálása a feladatunk. Veleszületett szívbetegség észlelése esetén annak szoros követése, a szükséges beavatkozások időpontjának meghatározása a célunk. A családban előforduló örökletes betegségek miatt szűrő jellegű vizsgálatot végzünk.

Óvodás, iskolás korban kardiológiai vizsgálatot keringési- illetve szív eredetűnek gondolt panaszok, szívzörej észlelése, vérnyomás vagy szívritmus zavarok gyanúja esetén végzünk.

Aktív sportolók közül a sportorvos által rendelésünkre irányított gyermekek vizsgálata történik.  Szűrő jelleggel azonban minden olyan gyermeknek javasoljuk a gyermekkardiológiai vizsgálatát, akik rendszeresen, főként versenyszerűen sportolnak, vagy kívánnak sportolni a későbbiekben. Szükség esetén rendszeresen kontrolláljuk őket.

A gyermekkardiológia szakrendelésen széles palettával várjuk azokat, akik problémájukkal felkeresnek bennünket. EKG, szívultrahang vizsgálat mellett terheléses EKG, 24 órás vérnyomás és EKG monitorizálásra is lehetőség nyílik.

 

További információkért kattintson ide: gyermekkardiológia és gyermekgyógyászat

 

Gyermekgyógyász szakrendelés

 

Az általános gyermekgyógyász szakrendelésen 1-18 éves korig várjuk betegeink jelentkezését akut vagy krónikus belgyógyászati panaszaikkal.

Célunk a panaszok, tünetek okának felderítése. A fennálló betegség kezelése, szükség esetén követése, gondozása.

Védőoltásokkal kapcsolatos kérdéseikre szívesen válaszolunk. Védőoltást beadunk.

 

További információkért kattintson ide: gyermekkardiológia és gyermekgyógyászat

A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ 2020. március 18-tól egyelőre határozatlan ideig bezárja kapuit! Mivel kormányrendelet még nem született, de kötelességünknek érezzük, hogy megvédjük Önöket, munkavállalóinkat, kiváló orvosainkat és profi szakembereinket egyaránt. Üzletileg, sajnos magunk ellen beszélünk, mégis úgy érezzük, hogy ezzel tudjuk a legtöbbet tenni a szeretteinkért, közösségért, és magunkért, illetve így érhető el, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet. Minél kevesebb emberrel találkozunk, annál kevésbé terjed a vírus. Legyen ez mindenki egyéni döntése, de vegyük komolyan, és tartsuk be a megelőzésre vonatkozó utasításokat! Ez másképp nem fog menni! Jó egészséget és a legjobbakat kívánjuk Önöknek és Családtagjaiknak egyaránt! Az újranyitás előreláthatólag az iskolákkal együtt fog megtörténni, de központunk Facebook oldalán minden tájékoztatást megtalálnak. Köszönjük eddigi bizalmukat, visszavárjuk Önöket a járvány lezajlása után.