Gyógyuljon extrém hidegben!

A hidegterápia egy forradalmi módszer, amely a test felszínét -160 °C-ra hűti le, gáznemű közegben. A páciens mindössze pár percet tölt az „extrém hidegben”, azonban ennyi idő már elég arra, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai elinduljanak. Emiatt a hidegterápia kiválóan alkalmas fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, ezért sportolók is előszeretettel veszik igénybe. A krioszaunával reumatológiai problémák is hatékonyan kezelhetőek, hiszen  egy 10-20 alkalmas kúrával a kellemetlen panaszok jelentős csökkenését eredményezheti.  Krioszauna csukva

A krioszauna a szervezet regenerálódását is segíti, ezért bőrgyógyászati problémák  esetén is hatékony. Mivel a krioszauna a hideg hatására energiaveszteséget idéz elő a szervezetben, ezért súlyproblémák esetén is megoldást nyújthat. Előfordult olyan, hogy  egy páciens 7-10 kg-ot fogyott egy 20-30 kezeléses kúra során. A krioszaunával emellett általános állapotjavulást érhetünk el, hiszen már egyetlen hidegterápiás kezeléssel jelentős biokémiai folyamatok játszódnak le a szervezetben. Kipróbálná Ön is? Akkor várjuk a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központba, ahol most csupán 750 Ft-ért kipróbálhatja!

 

A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ 2020. március 18-tól egyelőre határozatlan ideig bezárja kapuit! Mivel kormányrendelet még nem született, de kötelességünknek érezzük, hogy megvédjük Önöket, munkavállalóinkat, kiváló orvosainkat és profi szakembereinket egyaránt. Üzletileg, sajnos magunk ellen beszélünk, mégis úgy érezzük, hogy ezzel tudjuk a legtöbbet tenni a szeretteinkért, közösségért, és magunkért, illetve így érhető el, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet. Minél kevesebb emberrel találkozunk, annál kevésbé terjed a vírus. Legyen ez mindenki egyéni döntése, de vegyük komolyan, és tartsuk be a megelőzésre vonatkozó utasításokat! Ez másképp nem fog menni! Jó egészséget és a legjobbakat kívánjuk Önöknek és Családtagjaiknak egyaránt! Az újranyitás előreláthatólag az iskolákkal együtt fog megtörténni, de központunk Facebook oldalán minden tájékoztatást megtalálnak. Köszönjük eddigi bizalmukat, visszavárjuk Önöket a járvány lezajlása után.