Plasztikai sebészet

Hogy az álma megvalósulhasson!

 

Foglaljon időpontot: 

Telefon: +36 22 784 664 vagy online időpontfoglalással

 

A CMED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ együttműködést kezdeményezett a nemzetközi hírű Dr Sas Clinic Plasztikai Sebészeti Központtal. Az együttműködés során a kezelések után érdeklődők konzultációi a CMED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban folynak, míg a műtéti beavatkozások a klinika minden igényt kielégítő budapesti intézetében történnek.

Választható plasztikai, esztétikai beavatkozások:

A beavatkozásokról részletesen a linkre kattintva olvashat: plasztikai sebészeti műtétek

dr Sas

Dr. Sas György
plasztikai sebész

Dr. Sas György sebész szakorvos, plasztikai sebész szakorvos 

 

34 éve dolgozom a sebészeti pályán, amely során folytattam általános sebészetei, érsebészetei, majd plasztikai sebészetet.
Az esztétikai sebészeti tudásomat az USA-ban, Kanadában és Mexikóban tökéletesítettem olyan nagyvárosokban, mint Torontó, New York. A tengerentúli technikákat európai nagyvárosokban is tökéletesítettem, hisz tanulmányutakon jártam Genfben, Párizsban és Németországban is.
Szakmai tudásom folyamatosan fejlesztem és alkalmazom beavatkozásaim során ezért rendszeresen veszek részt hazánkban és külföldön egyaránt szakmai kongresszusokon, továbbképzéseken.

 

A klinika, felszereltsége, az ottani beavatkozások eredményei garanciát jelentenek a mellplasztika, az arcplasztika, a szemhéjplasztika, orrplasztika, hasplasztika, zsírszívás, combplasztika, felkarplasztika műtéteink sikerére. Amennyiben felkeresi klinikánkat, vendégkönyvünkben elégedett ügyfeleink bejegyzéseit személyesen is megtekintheti, akik a világ minden pontjáról a mai napig ajánlanak ismerőseinek, családtagjainak, barátainak.

További információk a klinikáról és a beavatkozásokról a linkre kattintva érhetőek el: Dr Sas Clinic Plasztikai Sebészet

 

Telefon: +36 22 784 664

vagy +36 20 949 59 44

Fax: +36 22 784 669

E-mail: info@cmed.hu

Időpontfoglalás
Foglaljon időpontot online IDE kattintva!
Feliratkozás a hírlevelünkre

Kérjük ügyeljen az e-mail cím pontos megadására!
Társunk az egészségben
CosmoSport

CosmoSport

fitness, wellness központ

Az önbizalom széppé tesz