Belgyógyászat, családorvoslás

Belgyógyászat, családorvoslás szakrendelés a C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban

 

Rendelési idő(bejelentkezésre):

kedd 17.00-20.00 óra között 

 csütörtök 13.00-15.00 óra között 

Foglaljon időpontot: 

Telefon: +36 22 784 664 vagy online időpontfoglalással

Az előjegyzések időpontjai a szakellátások esetleges elhúzódása okán változhatnak.

Dr. Kovács Tibor

belgyógyász, családorvos, a C MED orvosigazgatója

 

Mit nyújt a belgyógyászati szakrendelésünk?

Dr. Kovács Tibor

Dr. Kovács Tibor

A belgyógyászat az orvostudomány számos területét foglalja magába. Mivel a szervezet egészét vizsgálja, ezért kiemelt szerepe van a betegségek felismerésének korai fázisában. A belgyógyászat kulcsfontosságát jól jellemzi, hogy az orvostudomány olyan ágai is ebből fejlődtek ki, mint például a kardiológia, a gasztroenterológia, nefrológia, endokrinológia, vagy épp a diabetológia, és az angiológia. A betegségek diagnosztizálásánál tehát fontos szerepe van a belgyógyászatnak, hiszen sok esetben a tünetek nem utalnak egyértelműen egyik betegségre sem. A szapora pulzus, szédülés, hasi, mellkasi fájdalmak, valamint a fejfájás mögött sokszor olyan betegségek állnak, amelyek diagnosztizálásához belgyógyász segítsége szükséges. Székesfehérváron a C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ belgyógyászati magánrendelésén teljes körű kivizsgálással segítünk Önnek kideríteni, hogy milyen betegség áll a tünetek hátterében.

 

Milyen betegeknek ajánljuk a belgyógyászati magánrendelés felkeresését?

Belgyógyász szakemberhez akkor érdemes fordulni, amikor tüneteivel kapcsolatban tanácstalan, és nem tudja, hogy milyen betegségre utalhatnak. Ilyen esetekben komplex vizsgálatokkal, góckutatással derítjük fel a probléma forrását, hogy Ön minél hamarabb meggyógyulhasson. A belgyógyászati kivizsgálás szükséges lehet azoknál is, akik családjában előfordult korábban krónikus megbetegedés, túlsúlyosak, sokat dohányoznak, rendszertelenül étkeznek, vagy stresszes életmódot folytatnak.

 

Milyen egészségügyi szolgáltatásokat lehet igénybe venni a belgyógyászati szakrendelésen?

A C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban mindent megtalál egy helyen, ami a pontos diagnózis felállításához szükséges. Gyógyulását számos specialistával segítjük, szűrővizsgálataink eredményéhez pedig várakozás nélkül juthat hozzá. Emellett olyan egészségügyi programot tudunk nyújtani az egyénnek és a családoknak egyaránt, amely végigvezet egy életen át az egészséges életmód kritériumainak figyelembevételével.

  

Mit tegyünk vizsgálat előtt? Hogyan készüljünk a vizsgálatra?

Hozza magával korábbi laborleleteit.

 

Mennyi ideig tart a vizsgálat?

30-45 percig.

 

Hogyan történik a vizsgálat, a beteg kezelése, gondozása?

A belgyógyász szakorvos először megkérdezi a betegtől, hogy korábban milyen betegségek fordultak elő a családban. Ezt követően a fizikális vizsgálat segítségével képet kap arról, hogy milyen állapotban van a beteg. Megfigyeli a bőr színét, megkopogtatja a mellkast, kitapintja a nyirokcsomókat, megtekinti a visszereket, felméri az erek állapotát, valamint vérnyomást mér. Ezután a mozgásszerveket, és az idegrendszert is ellenőrzi. A vizsgálat végén a belgyógyász felállítja a diagnózist, majd a beteggel együttműködve megtervezi a terápiás lehetőségeket, valamint elmondja a gyógyszerszedés menetét.

 

Van-e kockázata a vizsgálatnak, jár-e fájdalommal?

A belgyógyászati alapvizsgálat során a betegen fizikális vizsgálatot végzünk. Bizonyos esetekben a vizsgálat kiegészülhet laborvizsgálattal és műszerese vizsgálatokkal (pl. EKG, UH).  A vizsgálatok nem járnak fájdalommal, nem jelentenek kockázatot.

 

Miért válassza a C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ belgyógyász szakrendelését?

 • Minden beteg kiemelt figyelemben és magas szintű egészségügyi ellátásban részesül.
 • Több olyan szolgáltatás is megtalálható, amely más egészségügyi intézményben egyáltalán nincs.
 • A beteg egyeztetett időpontra érkezik, ezért nem kell órákat várni vagy szabadságot kivennie, hogy orvoshoz kerüljön.

 

A belgyógyászati magánrendelés árai:

 • 1. vizsgálat: 8000 Ft
 • Kontroll: 4000 Ft
 • testösszetétel mérés: 4000 Ft
 • Receptfelírás: 1000 Ft

 

Egyéb kapcsolódó szűrővizsgálatok

One Response to Belgyógyászat, családorvoslás

 • Tisztelt Diagnosztikai Központ!

  Van egy nyirokér problémám,hogy jobb oldalt,és bal oldalt egy csomót tapintottam ki a nyakamon.A bal oldali csomó,nagyobb,mint a jobb.Nem akar elmúlni,és néha fáj is.Kértem ez ügyben adjon beutalót,de megtagadta,hogy adjon.
  Ezért kérek tanácsot.Ha nem növekszik,vérvétel,ultrahang nem mutatott ki semmit.Mit tegyek?A háziorvos azt mondta ne foglalkozzak vele,egy betokosodott nyirokcsomó lehet.

  Várom a választ!

Telefon: +36 22 784 664

vagy +36 20 949 59 44

Fax: +36 22 784 669

E-mail: info@cmed.hu

Időpontfoglalás
Foglaljon időpontot online IDE kattintva!
Feliratkozás a hírlevelünkre

Kérjük ügyeljen az e-mail cím pontos megadására!
Társunk az egészségben
CosmoSport

CosmoSport

fitness, wellness központ

Az önbizalom széppé tesz