Egészségprogram

A C MED-nél nem hagyjuk magukra pácienseiket problémájukkal. Bizonyos esetekben szükség lehet teljes életmódváltásra is a gyógyulás érdekében. A Cosmo Sport-al együtt többek között ebben, valamint az egészségmegőrzésben kívánunk segíteni a hozzánk fordulóknak.   A C MED segítségével a Cosmo Sport-nál elérhető mindaz az orvosi háttér, ami egy hatékony és eredményes életmódváltáshoz szükséges. Legyen szó akár fogyókúráról, vagy izomépítésről, a Cosmo Sportnál segítünk mindezt elérni, ráadásul az esetleg szükséges szakorvosi vizsgálatok is csupán karnyújtásnyira vannak!

A Cosmo Sportnál számos szolgáltatást nyújtunk azoknak, akik számára fontos az egészség! Az ország egyik legmodernebb rehabilitációs és fitness központjában személyi edzővel, egyénre szabott edzésprogramokat is nyújtunk!

A Cosmo Sport szolgáltatásai:

  • Fizikoterápia
  • Kardioedzés
  • Táplálkozási tanácsadás (szükség esetén dietetikussal)
  • Személyi edzés (akár egyénre szabottan is)
  • Aerobic órák
  • Wellness szolgáltatások (masszázs, szolárium, gőzkabin, jégkabin, szauna)

A C MED-nél emellett lehetőség van a szükséges változást akadályozó tényezők, egészségügyi problémák kiszűrésére! Mindebben a legmodernebb diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, valamint a szakrendelések széles skálája. A C MED és a Cosmo Sport együtt járul hozzá az Ön egészségéhez!

http://www.cosmosport.hu

Telefon: +36 22 784 664

vagy +36 20 949 59 44

Fax: +36 22 784 669

E-mail: info@cmed.hu

Időpontfoglalás
Foglaljon időpontot online IDE kattintva!
Feliratkozás a hírlevelünkre

Kérjük ügyeljen az e-mail cím pontos megadására!
Társunk az egészségben
CosmoSport

CosmoSport

fitness, wellness központ

Az önbizalom széppé tesz